Ulefone Power 3 v exkluzivním předprodeji sponzorovaný článek

Ulefone Power 3 v exkluzivním předprodeji [sponzorovaný článek]
2018-01-02T12:33:44+02:00
• 28. 12. 2017

Ve všech obchodních centrech začaly povánoční slevy a i společnost Ulefone nabízí příjemnou nabídku, a to předprodej svého nového telefonu s označením Power 3. Mobil je v předprodeji za 220 dolarů (4 700 korun) a ke koupi ještě získáte příslušenství v hodnotě 40 dolarů (850 korun). Takže ušetříte 80 dolarů z původní ceny.

Power 3 je osazen 6″ displejem s poměrem stran 18:9 a s rozlišením Full HD+. Uvnitř telefonu tepe osmijádrový procesor od společnosti MediaTek s označením Helio P23, kterému dopomáhá operační paměť o velikosti 6 GB. Co se týče úložiště, tak telefon disponuje kapacitou 64GB.

Pro mnoho uživatelů jsou ale velmi podstatné fotografické schopnosti. Proto telefon nabídne dva čipy na zadní i přední straně. Na zadní straně se jedná o rozlišení 21 + 5 Mpix. Selfie kamerky pak nabídnou rozlišení 13 + 5 Mpix. Další velkou předností telefonu je baterie, která disponuje kapacitou 6 080 mAh a podporou rychlého nabíjení. Výrobce uvádí, že za 5 minut nabíjení je schopen telefon vydržet v provozu 2 hodiny.

Kromě čtečky otisků prstů na zadní straně telefonu, nabídne Power 3 ještě vylepšenou technologii FaceID, takže lze telefon odemknout pouhým pohledem. Po softwarové stránce je telefon vybaven Androidem ve verzi 8.1 (Oreo).

Telefon se prodává ve dvou barevných variantách, a to černé a zlaté. Pokud vás tato nabídka zaujala, tak můžete navštívit stránky GearBestu. Předprodej však bude končit 3. ledna.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat