Huawei Nova 3 je již v přípravě

Huawei Nova 3 je již v přípravě
2017-12-01T10:25:20+02:00
• 27. 11. 2017

Koncem května tohoto roku odhalený model Nova 2 od společnosti Huawei může velmi brzo vystřídat v portfoliu jeho 3. generace. Potvrzují to rovnou dva rozdílné zdroje, které ke všemu nejsou na sobě nijak závislé. První informace přinesl čínský telekomunikační úřad TENAA a následně unikl výpis specifikací přes sociální síť Sina Weibo. Výrobce samozřejmě doposud nepotvrdil ani jednu spekulaci.

Huawei Nova 3, skrývající se pod kódovým označením HWI-AL00, pravděpodobně získá 6palcový displej s Full HD rozlišením a poměrem stran 18:9. Výkon mu bude dodávat osmijádrový procesor Kirin 670 z vlastní dílny o taktovací frekvenci 2,2 GHz, grafický čip Mali-G72, 3GB operační paměť RAM nebo 32GB úložiště. Celkovou výdrž zaštítí baterie s kapacitou 3 340 mAh. Snímač otisků prstů by měl přijít pod hardwarové tlačítko v přední části.

Dva snímače a přisvětlovací LED diodu tentokrát naleznete z obou stran. Zadní část získá 20MPx + 16MPx senzor, kdežto vpředu si najde místo 20MPx + 2MPx senzor. Seznam specifikací uzavírá 3,5mm jack pro sluchátka či infraport. Poslední zprávou je datum možného představení, které bylo stanoveno na příští měsíc. Prodejní cena se může pohybovat kolem 350 eur (tj. cca 8 902 Kč).

Zdroj: dealntech.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat