Sony H4133 – přírůstek pro modelovou řadu 2018

Sony H4133 – přírůstek pro modelovou řadu 2018
2017-11-27T12:50:26+02:00
• 27. 11. 2017

Databáze grafického benchmarku GFXBench nám poodhaluje další zařízení, kterého bychom se měli dočkat během příštího roku od společnosti Sony. Kódová označení všech modelů v letošním roce začínala na písmeno G, a tak tedy pro rok 2018 bude platit následující písmeno abecedy. Nejnovější přírůstek obdržel nicneříkající označení H4133, přičemž až zveřejněný záznam ho zařazuje mezi telefony ze střední třídy.

Do jeho čela se zřejmě postaví 5,2palcový displej s Full HD rozlišením a 8megapixelová kamerka na populární selfie fotografie. Vnitřní hardwarovou část vyplní osmijádrový procesor Snapdragon 630 od Qualcommu o taktovací frekvenci 2,2 GHz, grafický čip Adreno 508, 3GB operační paměť RAM a 32GB interní úložiště. Její rozšíření pomocí paměťové microSD karty není zatím potvrzeno, ale lze jej víceméně očekávat.

Záda ponesou 21megapixelový senzor fotoaparátu schopen nahrávat videa ve 4K kvalitě nebo přisvětlovací LED diodu. Přístroj během testování měl předinstalovanou nejnovější verzi 8.0 Oreo systému Android. Ovšem pokud do té doby dorazí aktuálnější verze, tak budoucí majitelé snad ani nemusí pochybovat nad její dostupností. Bližší informace můžeme určitě vyhlížet v řádu několika týdnů.

Zdroj: gsminfo.nl

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat