BlackBerry s TCL chystá KEYtwo

BlackBerry s TCL chystá KEYtwo
2017-11-27T07:35:07+02:00
• 27. 11. 2017

BlackBerry KEYone z dílny čínského výrobce s největší pravděpodobností může brzy vystřídat jeho připravovaný nástupce. Doposud bylo známo pouze kódové označení BBF100-1 z oficiálních stránek, které nyní doplňuje výpis z benchmarku Geekbench, kde byl otestován jako model QUALCOMM BBF100-1. Druhé pokračování telefonu s charakteristickou klávesnicí by mohlo opět sklidit úspěch mezi skalními fanoušky.

Zařízení se zatím neznámou úhlopříčkou displeje má získat rozlišení 1 620 x 1 080 pixelů. Výkonnostní stránku bude plnit osmijádrový procesor Snapdragon 660 od Qualcommu, k němuž se váže grafický čip Adreno 512 nebo technologie rychlého nabíjení Quick Charge 4. V závěsu jej následuje operační paměť RAM o velikosti 6 GB, která by si po svém boku zasloužila interní úložiště s kapacitou minimálně 32 GB.

Kromě známé QWERTY klávesnice si zaslouží zmínku operační systém Android v nejnovější verzi 8.0 Oreo. Do dnešního dne se hodně spekulovalo, zda zveřejněný výsledek z testování není zfalšovaný, ale odkaz na jejich stránky hovoří za vše. První generace přišla oficiálně na mobilní trh letos koncem února. Jestliže budou chtít dodržet roční rozestup mezi nimi, tak jim příliš mnoho času už nezbývá.

Zdroj: browser.geekbench.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat