Huawei AppStore dorazí začátkem roku 2018

Huawei AppStore dorazí začátkem roku 2018
2017-11-06T08:30:06+02:00
• 6. 11. 2017

Speciální událost Huawei Eco-Connect Europe, která proběhla v minulém týdnu u západních sousedů v Berlíně, přinesla přesnější informace kolem jejich obchodu AppStore. Čínský výrobce spustil vlastní podobu obchodu s digitálním obsahem již v domovské Číně a dalším trhem by se měla stát právě celá Evropa. Společnost Huawei si vytvořila relativně pevnou půdu pod nohama, takže mohou sklidit úspěch i v našich končinách.

Obchod AppStore bude oficiálně spuštěn v první čtvrtletí příštího roku a pravděpodobně přinese spoustu exkluzivního obsahu. Zajistí to několik nových mobilních služeb, uzavřené partnerství s 15 důležitými vývojářskými studii nebo 2 klíčovými poskytovali video obsahu. Dále firma do založené aliance doposud přilákala přes 240 000 vývojářů na hry a aplikace, kterým bylo jen v loňském roce vyplaceno přes 400 milionů dolarů.

Novou službou na začátku příštího roku se ještě stane Huawei Video Service, kde naleznete jak místní, tak i celosvětový video obsah. Přidanou hodnotou určitě bude nepřítomnost reklam. Co se týče distribuce samotných aplikací, tak Huawei je začne předinstalovávat do všech telefonů až také počínaje rokem 2018. Zůstává otázkou, zda se všechny novinky vůbec dostanou do modelové řady Honor.

Zdroj: huawei.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat