HTC U11 Plus se představí 2. listopadu aktualizováno, spekulace

HTC U11 Plus se představí 2. listopadu [aktualizováno, spekulace]
2017-11-01T02:00:10+02:00
• 1. 11. 2017

Aktualizováno 1. 11.

Už druhého listopadu se máme dočkat nového top modelu od HTC. Ve své podstatě již nyní známe podobu a základní specifikace. Bohužel se opět nepodařilo udržet vše pod pokličkou a jedna redakce vypustila video do světa dřív, než měla. Díky tomu se můžete podívat, jak vypadá HTC U11 Plus.

Vlevo je vidět novinka pro střední třídu, HTC U11 Life s Android One. Vpravo je již nový top model s minimalizovanými rámečky kolem displeje, jenž má poměr 18:9. Pakliže vám nevadí němčina, můžete se podívat na celé video na stránkách eventview.eu.

Aktualizováno 24. 10.

HTC plánuje na 2. listopadu představení minimálně jednoho smartphonu. Zmiňuje se zástupce střední třídy, jenž by měl být dostupný i ve verzi s čistým systémem (Android One), a také se máme dočkat top modelu. Nyní jsme se dočkali zveřejnění dalšího obrázku lákajícího na zmíněné datum.

Na obrázku si jde všimnout zařízení s prvky podporující dřívější rendery a fotografie. Na zádech mobilu je umístěna čtečka otisků prstů, jelikož přední strana bude obsazena 18:9 displejem s minimalizovanými rámečky. Navíc si jde všimnout vyobrazené cívky, což indikuje bezdrátové nabíjení a také použití skleněných zad. O tom se zatím moc nemluvilo. Za týden se tedy dozvíme, co si na nás HTC připravilo.

Aktualizováno 20. 10.

HTC naplánovalo událost na 2. listopadu, na které by mělo dojít k představení nového. Nyní se novinka objevila v čínské certifikační databázi a prozrazuje se nám podoba HTC U11 Plus.

Soudě podle nepotvrzených specifikací, bude jednoznačně aspirovat mezi top modely. Tchajvanský výrobce u U11 Plus nasadí 18:9 displej s vysokým rozlišením a rovnou Android ve verzi 8.0 Oreo. Zatím nelze říci, jestli se bude jednat o úspěšný mobil, bude hodně záležet na nastavené ceně.

Údajné specifikace HTC U11 Plus

  • displej: 6 palců (1440×2880 pixelů), IPS, Corning Gorilla Glass 5
  • procesor: 2,45 GHz Octa-Core Qualcomm Snapdragon 835
  • Verze:
    • 6 GB RAM + 128GB úložiště
    • 4 GB RAM + 64GB úložiště
  • microSD
  • Android 8.0 (Oreo)
  • Foťáky:
    • zadní – 12 MPx, f/1.7
    • přední – 8 MPx
  • čtečka otisků prstů
  • IP68
  • 4G VoLTE, WiFi 802.11 ac (2.4 a 5 GHz), Bluetooth 5, GPS + GLONASS, NFC, USB Type-C
  • baterie: 3930 mAh + Quick Charge 3.0

Aktualizováno 19. 10.

V poslední době se spekulovalo, že by HTC mohlo představit vylepšený top model ještě tento rok. Zatím jsme měli jen náznaky specifikací a ty poslední například zmiňují kapacitu baterie (4000 mAh). Bohužel není známá podoba, ani ve formě renderů nebo nekvalitních fotografií. Nyní ale výrobce začíná lákat na 2. listopadu.

Nemáme potvrzeno, že se bude jednat konkrétně HTC U11 Plus, ale některé náznaky tomu nasvědčují. Za dva týdny se tedy dozvíme, jestli HTC představí nový top model, nebo se bude jednat o další kousek zapadající do střední třídy.

Původní článek 22. 9.

Většina společností letos představila top modely, které nabízejí bonusové funkce nebo vlastnosti. U většiny najdeme minimalizaci rámečků kolem displeje, ale například HTC šlo jinou cestou. U jejich hlavního modelu najdeme stisknutelný rám. Nyní se objevují informace, že bychom se mohli dočkat modelu HTC U11 Plus, kde najdeme aktuální trend.

Dle spekulací má HTC U11 Plus nabídnout displej s minimálními rámečky a poměr stran 18:9. Úhlopříčka bude činit 5,99 palců a rozlišení se zastaví na hodnotě 1440 x 2880 pixelů. O dodávky panelu se postará společnost JDI. O výkon se bude starat Snapdragon 835, který bude mít k dispozici 4 nebo 6 GB operační paměti. Úložiště poskytne 64 nebo 128 GB prostoru s využitím technologie UFS 2.1.

Na zadní straně se má nacházet stejný foťák jako u současného modelu HTC U11, tedy 12MPx senzor. Před strana bude disponovat 8MPx kamerkou. Mobilu nemá chybět certifikace IP68 – odolnost vůči vodě a prachu. Samozřejmostí zde bude rám citlivý na tlak.

Zatím nevíme, jak bude novinka vypadat, nejsou k dispozici ani rendery. Dle spekulací má dojít k představení v Číně během listopadu. Nyní si tedy musíme počkat, jestli se tyto informace potvrdí.

Zdroje: gsmarena.com, fonearena.com, xda-developers.com, xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat