Tvrzené sklo na iPhone s aplikací na prodejně zdarma sponzorovaný článek

Tvrzené sklo na iPhone s aplikací na prodejně zdarma [sponzorovaný článek]
2017-10-18T07:19:39+02:00
• 18. 10. 2017

Tvrzené sklo je nejčastěji používaným prostředkem pro ochranu displeje vašeho jablečného miláčka. Díky tloušťce okolo 0,3mm perfektně chrání váš displej proti poškrábání či drobnějším nárazům. Většina ochranných skel je bez problému kombinovatelná s jakýmkoliv ochranným krytem. Pozor si ovšem dejte při nákupu 3D / 4D / 5D ochranných tvrzených skel, které chrání i zaoblené části displeje.

Zde může docházet ke křížení ochranného skla s ochranným krytem, který používáte na ochranu zadní části a hran. Následně ochranný kryt nadzvedává tvrzené sklo, které se pak odlepuje od displeje a nemůže naplno chránit váš displej. Pro některé uživatele může být aplikace ochranného skla na displej malinko oříškem, ale opravdu se není čeho obávat. Navíc na zadní straně krabičky jsme pro vás připravili podrobný manuál v Českém jazyce, díky kterému je aplikace skla opět o něco snazší.

Pokud si i tak na aplikaci nevěříte, můžete se stavit na naší prodejně v ulici Ostrovského 32, Praha 5, 150 00 a nechat si tvrzené sklo zdarma na svůj iPhone aplikovat. Všechny objednávky zpracováváme do 24 hodin, doručeny bývají přibližně do dvou pracovních dnů. Po Praze rozvážíme zboží kurýrem víceméně ještě v den objednání po telefonicky domluvě předem.

Pro čtenáře Dotekomanie.cz jsme připravili 20% slevový kupón Dotek, díky kterému získáte slevu z celé objednávky. Kromě ochranných tvrzených skel u nás naleznete také ochranné kryty, powerbanky či nabíjecí kabely za ty nejlepší ceny! Jako novinku jsme si připravili Dřevěné stojánky pro Apple Watch a iPhone od společnosti MyWood Bamboo!

Adresa prodejny:

  • Adresa: Ostrovského 1823/32, Praha 5, 150 00.
  • Otevírací doba: Každý všední den 10:30 – 18:30.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat