Google Fotky zrychlují sdílení videí

Google Fotky zrychlují sdílení videí
2017-11-15T16:54:10+02:00
• 30. 9. 2017

Moderní doba je o sdílení nejen informací, ale také fotografií a videí. Nedávno jsme se dočkali významného posunu v oblasti sdílení u služby Google Fotky. Pakliže pořídíte fotografie se svými přáteli, systém dokáže rozpoznat jednotlivé jedince a následně vám nabídnout sdílení s těmito osobami. U fotografií se jedná o celkem rychlý proces, bohužel videa jsou již náročnější.

Pokud jste pořídili video a chtěli jste jej ihned s někým sdílet, dotyčný si musel počkat, až bude celý záznam nahrán na servery Googlu. Do té doby nebyl obsah dostupný, což není zrovna nejlepší situace a uživatelský prožitek. Nyní Google zavádí novinku v rámci aplikace Google Fotky (konkrétně verze 3.6), která se stará o rychlejší sdílení videí.

První se nahraje video ve velmi malém rozlišení. Díky tomu bude možné nahrát záznam na servery Googlu rychleji a uživatelé si jej budou moci pustit takřka okamžitě. Jakmile dojde k odeslání záznamu v originální kvalitě, původní video s nízkým rozlišením bude nahrazeno. Uživatelé nebudou muset čekat a ani vykonávat jakékoliv úkony navíc, aby se následně dostali k obsahu v plném rozlišení.

logo-app Fotky Google Inc. Zdarma ANDROID

APK ke stažení – instalujete na vlastní riziko

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat