Huawei v tichosti odtajnil model Nova 2i

Huawei v tichosti odtajnil model Nova 2i
2017-10-01T08:25:52+02:00
• 1. 10. 2017
2

Ačkoliv mobilní novince s označením Nova 2i nevěnuje společnost Huawei téměř žádnou pozornost, tak si u nás určitě zaslouží zmínku. Zařízení se v produktové nabídce připojuje k modelům Nova 2 a Nova 2 Plus z konce května tohoto roku. Čínský výrobce samozřejmě neprozradil jaké má s telefonem plány nebo jeho prodejní cenu. Ovšem základní prvky výbavy z něj dělají přírůstek do vyšších pater střední třídy.

Do přední části se dostal 5,9palcový FullView displej s rozlišením FullHD+ a poměrem stran 18:9. Ve vnitřní části běží osmijádrový procesor Hilicon Kirin 659 z vlastní dílny, který doplňuje 4GB operační paměť RAM a interní úložiště o velikosti 64 GB. Milovníky selfie snímků v čele potěší dvě kamerky s rozlišením 13 megapixelů a 2 megapixely. Celkovou výdrž má řídit 3340mAh baterie zajišťující výdrž okolo 2 dnů při běžném používání.

Naopak zadní část zabere 16megapixelový senzor a navíc i druhý 2megapixelový. Dále nechybí jedna LED dioda pro přisvětlení či snímač otisků prstů. Uživatelským prostředím doprovodí systém Android ve verzi 7.0 Nougat překrytý vlastní nadstavbou EMUI ve verzi 5.1. Poslední známou informací jsou barevná provedení zastoupena černou, modrou, zlatou. Nejbližší dny nám snad přinesou zprávy kolem oficiální dostupnosti.

Zdroj: vmall.my

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Matěj Vondráček

1. 10. 2017, 9:26

To už je druhý huawei s 2 megapixelovým fotakem…co to je trend?

Karel Čapka

VIP 2. 10. 2017, 9:10

Taky těm zvláštním parametrům nějak nerozumím.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat