Samsung chystá další sportovní náramek

Samsung chystá další sportovní náramek
2017-08-16T07:55:35+02:00
• 16. 8. 2017

Samsung možná spolu s představením Galaxy Note 8 ukáže i nový chytrý náramek. Jde o vylepšení modelu Gear Fit 2. Aktualizovaná verze ponese název Gear Fit2 Pro a je to již druhý chytrý nositelný výrobek, který v měsíci srpnu Samsung oznámil. Prvním jsou hybridní hodinky Gear Sport.

Samsung Gear Fit2 Pro

Voděodolnost a podpora Spotify

Samsung připravuje představení svého již třetího sportovního náramku. Neponese však označení Gear Fit 3, ale pouze přídomek „Pro“ k současnému Gear Fit2. Náramek přináší několik nových vlastností. Dle slov výrobce by konstrukce a použitý materiál měly zaručit, že se vám pásek na ruce sám neodepne. Výhodou bude i voděodolnost. Nepůjde sice o známé certifikace, jako je IP 67 a 68, ale podle Samsungu je možné ponořit náramek do 5 ATM (též označení 50m). Což je hraniční hodnota proto, abyste s náramkem mohli plavat. Déšť a sprchování náramku však nijak nevadí.

Samsung Gear Fit2 Pro

Pro propojení náramku s telefonem je potřeba aplikace Speedo On, která je určená primárně pro plavce, tím však Samsung dává najevo, že i s jeho ochranou do 5 ATM je možné plavat. Náramek též spolupracuje se Spotify a umožňuje stáhnutí hudby a její offline přehrávání. Ke stažení hudby bude potřeba připojení k internetu, proto můžeme očekávat Wi-Fi konektivitu. Zda bude na náramku malý reproduktor k přehrání, nebo zda hudba půjde přehrát jen přes bluetooth sluchátka, není jasné. Samsung Gear Fit2 Pro bude kompatibilní jak se systémem Android, tak i s iOS.

Zdroj: venturebeat.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat