Sharp Aquos S2 – displej, jak se patří

Sharp Aquos S2 – displej, jak se patří
2017-07-28T07:40:17+02:00
• 28. 7. 2017
2

Rozhodně nemůže být pochyb o tom, že společnost Sharp je největším průkopníkem s bezrámečkovými displeji na chytrých telefonech. Dokazuje to nový únik odhalující podobu připravovaného zařízení, které opět o kousek posune pověstné hranice čelních panelů. Japonský výrobce má mobilní novinku poprvé ukázat v nejbližší době a ta v konečném výsledku dorazí pod názvem Aquos S2 (105 Limted Edition).

Již v minulosti jsme vás informovali o modelech FS8016 a FS8010, které aktuálně Sharp připravuje. Ovšem Aquos S2 by měl tuto dvojici po stránce základní výbavy překonat. I když neznáme takřka žádné přesnější specifikace, tak podle zveřejněného snímku si můžeme troufnout říct, že displej vpředu zabere úctyhodných 99 % plochy. Jeho rozlišení údajně bude dosahovat na hodnotu 4K.

Sharp opět ukáže, jak se mají dělat bezrámečkové mobily

Snímač otisků prstů nenaleznete v zádech nebo po bocích, ale ve spodní části přímo pod displejem. To se zatím nepodařilo implementovat ani jednomu ze současných tahounů trhu. Společnost Samsung má šanci u chystaného modelu Note 8 a kalifornský Apple ho raději chce asi soustředit do tlačítka v boční části. Model Aquos S2 dorazí při oficiální tiskové konferenci v následujícím měsíci – přesněji 8. srpna.

Zdroj: droidholic.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

krása. měl už někdo v čr aspoň nějaký kousek od Sharp v ruce?

Nádhernej stroj, Sharp opět dokazuje že patří stále mezi špičku v inovacích..

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat