Leagoo kopíruje o sto šest, po kopii Samsungu Galaxy S8 přichází kopie Xiaomi Mi Mix

Leagoo kopíruje o sto šest, po kopii Samsungu Galaxy S8 přichází kopie Xiaomi Mi Mix
2017-07-31T08:07:55+02:00
• 30. 7. 2017

Nedávno jsme vás informovali o připravovaném telefonu od méně známé značky Leagoo, ten nese název Kiicaa S8 a má být mnohonásobně levnější kopií Samsungu Galaxy S8. Firma se po měsíci rozhodla, že na trh přijde s dalším klonem, tentokrát naklonují Xiaomi Mi Mix. Zatímco Kiicaa S8 ještě nebyla dána do prodeje a není známá cena, u novějšího modelu Kiicaa Mix je již cena známá. A jsou hned tři ceny, jelikož výrobce hodlá vyrobit tři varianty.

Leagoo KIICAA Mix

Rádoby bezrámečkový telefon

Kiica Mix disponuje 5,5″ displejem s poměrem stan 18:9, který bude zasahovat až k horní části, tedy bezdisplejová zůstane na telefonu jen jeho „brada“. Na ní je umístěno fyzické domácí tlačítko a pravděpodobně na jeho levé a pravé straně budou další dvě typická dotyková tlačítka.

Na zadní straně bude duální fotoaparát. Jaké bude mít specifikace, není doposud zřejmé. Co se týče výsledků foto testů u konkurence, tak tyto duální fotoaparáty na levnějších telefonech nedopadly zrovna nejlépe, v srpnu uvidíme, jak si vede Kiicaa Mix. Systém bude Android 7, pravděpodobně s typickou, nikoli bezchybnou, nástavbou Leagoo OS. Novinka bude uvedena ve třech verzích:

  1. se čtyřjádrovým procesorem od neznámého výrobce (pravděpodobně MediaTek) spolu se 2 GB operační paměti a 16 GB interní paměti – cena kolem 2000 Kč
  2. s osmijádrovým procesorem od neznámého výrobce (pravděpodobně MediaTek) spolu se 3 GB operační paměti a 32 GB interní paměti – cena kolem 3000 Kč
  3. s osmijádrovým procesorem od neznámého výrobce (pravděpodobně MediaTek) spolu se 6 GB operační paměti a 128 GB interní paměti – cena kolem 4000 Kč

Bohužel více specifikací výrobce neuvádí a nikde zatím nejsou k dohledání. Zda cena bude doopravdy taková i při běžném prodeji, nejen při předprodeji s pár kusy, není zatím zřejmé. Na trh by měla Kiicaa Mix přijít někdy v průběhu tohoto srpna.

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat