Česká aplikace s recepty na smoothie

Česká aplikace s recepty na smoothie
2017-07-23T08:45:18+02:00
• 23. 7. 2017

Na Google Play přibyla nová aplikace od českého dvacetiletého vývojáře Vratislava Zámiše, která nabízí spoustu receptů pro vytvoření vlastních letních osvěžujících nápojů. Jedná se již o jeho druhý počin. Prvním byla aplikace s recepty na přípravu koktejlů.

Smoothie recepty

Zcela jednoduché a intuitivní

Nová aplikace je vhodná přímo na letní období. V teplých letních dnech je každé osvěžení pomocí chutného ovocného či ovocno-zeleninového nápoje vítané. Autor aplikace pojal její grafickou stránku velice jednoduše. Není nutné se nikterak do aplikace registrovat a zbytečně kvůli tomu vytvářet účet. Uživateli se při spuštění Smoothie receptů ukáže domovská plocha, kde je seznam zajímavých receptů. Navíc můžete vidět, kolik lidí si již ony recepty prohlédlo a zda si je uložili do oblíbených.

Když si uživatel nějaký recept rozklikne, tak v horní části uvidít fotografii výsledného produktu. Pod obrázkem se nachází dvě položky: ingredience a postup, jak smoothie vytvořit. Pokud vám nějaká ingredience chybí, stačí kliknout na ikonku košíku a tak si ji přidáte do nákupního seznamu. V kolonce postup jsou navíc rozepsané nutriční údaje u jedné porce nápoje. Uživatel má dále možnost v postranní liště prozkoumávat recepty například pouze z kategorie ovocné či ovocno-zeleninové smoothies. Taktéž je zde možnost přidat vlastní recept a podělit se o něj s dalšími uživateli. Mírnou nevýhodou je ještě časté padání aplikace.

logo-app Smoothie recepty - Ovocné a zeleninové smoothies Vratislav Zámiš Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat