Další hra s tématikou Futuramy přišla na Android a iOS

Další hra s tématikou Futuramy přišla na Android a iOS
2017-07-23T09:20:07+02:00
• 23. 7. 2017
4

Pro všechny fanoušky seriálu Futurama, za kterým stojí Matt Groening a David X. Cohen, máme dobrou zprávu. Na Google Play je nyní dostupná již druhá hra, která se odehrává v budoucnosti po roce 3000. Nyní však hru Futurama: Worlds of Tommorow nevytvořili stejní vývojáři s názvem Wooga, jako hru Futurama: Game of Drones, ale za vývojem stojí tým TinyCo. Letní novinka je však zcela odešlá od hry s přídomkem Game of Drones, oproti ní nabízí zcela jiný herní mód, který je postavený na plnění různých misí.

futurama worlds of tommorow

Přímo od tvůrců seriálu

Hráči hrají za postavy ze seriálu, avšak každý začíná s hlavní postavou Fryem. Účelem je sbírat zkušenosti pro jednotlivé postavy a zvyšovat tak jejich úroveň. Pohybujete se v ulicích Nového New Yorku a plníte úkoly, které jsou vám svěřeny. Jde o běžnou „klikačku“, kdy hráč musí správně naklikat, co po něm hra chce, plnit různé úkoly, občas si musí vybrat ze tří možností, nad kterými musí přemýšlet, aby získal odměnu. Také se létá do vesmíru se známou transportní zelenou lodí. Ve vesmíru cestujete po spojnicích hvězd a plníte různé úkoly, anebo bojujete v 16bitovém herním módu. A nebojujete jenom proti nepřátelům, někdy dokonce i proti přátelům.

Celá klikací hra vypadá, jak kdybyste byli přímo v seriálu. Autoři toho docílili tím, že se na tvorbě podíleli oba tvůrci seriálu Matt Groening a David X. Cohen. Při hře tedy uslyšíte původní hudbu ze seriálu, detailně a přesně animované postavičky a celý herní svět a setkáte se spoustou originálních hlášek. Pokud máte rádi Futuramu a přes léto si chcete něco zahrát, tak je to pro vás ideální volba.

logo-app Futurama: Worlds of Tomorrow TinyCo Zdarma ANDROID

logo-app Futurama: Worlds of Tomorrow Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Erik Bezeréti

23. 7. 2017, 16:09

Na hru jsem se moc těšil. Vydržel jsem ji hrát cca 30 minut a pak šla zase z mobilu pryč. Čekal jsem od ní něco jiného, přišla mi až zbytečně překombinovná.

Karel Čapka

VIP 23. 7. 2017, 20:56

Bohužel jsem to měl stejně. :/ Ale ještě ji tu mám, a dám ji ještě jednu šanci.

Dominik Pavelka

23. 7. 2017, 10:03

ta hra už je dlouho venku… už jsem 11lv ????????

Karel Čapka

VIP 23. 7. 2017, 11:31

Přišla oficiálně začátkem července.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat