LG chystá smartphone Q6 aktualizováno, spekulace

LG chystá smartphone Q6 [aktualizováno, spekulace]
2017-06-30T17:20:47+02:00
• 30. 6. 2017
1

Aktualizováno 30. 6.

Před dvěma měsíci se objevily první spekulace kolem odnože hlavního top modelu od LG. Dnes jsme se dočkali dalších informací, které mimo jiné potvrdil Evan Blass známý svými přesnými úniky. Ten mimo jiné uvádí, že LG G6 mini se představí světu jako LG Q6.

LG představilo prémiovou variantu G6+

Novinka bude mít podobný design jako LG G6, ale dojde na změnu poměru stran. Zatímco současný top model má 18:9, zmenšená verze nabídne 18,5:9. Úhlopříčka bude displeje bude 5,4 palců a ve výbavě najdeme 3 GB RAM. Na zadní straně bude jen jeden 13MPx foťák.

Kromě toho si LG nechalo ještě zaregistrovat značky jako  LG G6 Alpha a LG G6 Prime. Evidentně chce korejská společnost vyždímat z LG G6 maximum. Novinky se pravděpodobně ukáží během veletrhu IFA v Berlíně, který se bude konat v září.

Původní článek 2. 5.

Společnost LG se se svým nejnovějším top modelem vrátila k tradiční konstrukci a zcela se zbavila modularity, která neuspěla u LG G5. Prozatím se LG G6 pomalinku začíná prodávat na nejrůznějších trzích. Lze očekávat, že dalším top modelem bude LG V30, ale ten by měl přijít až ke konci roku. Mezi tím se dozvídáme o existenci menší varianty LG G6.

Redakce webu TechnoBuffalo získalo k dispozici dokument, který se zmiňuje o LG G6 mini. Konkrétně z dostupných informací vyplývá, že mini verze bude disponovat 5,4palcovým displejem (LG G6 má 5,7 palců). Ač se nejedná o příliš velký rozdíl, tak slovíčko mini bude mít pravděpodobně svůj původ i v hardwaru. Specifikacemi by měl LG G6 mini zapadnout do střední třídy. Kromě toho jsme se dozvěděli, že si novinka zachová delší displej – poměr stran bude mít 18:9.

Pakliže dojde k uvedení LG G6 mini, není jisté, jestli bude zajištěna dostupnost na všech trzích. Je docela možné, že LG nebude chtít, aby si oba modely konkurovaly.  Více informací kolem nepředstavené novinky není k dispozici. Jakmile se bude blížit oficiální uvedení, zřejmě se objeví další podrobnosti.

Zdroje: technobuffalo.com, phonearena.com, technobuffalo.com, twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

achjo, tyhle „mini“ verze…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat