Xiaomi představilo Android Laser Projector

Xiaomi představilo Android Laser Projector
2017-07-01T08:30:05+02:00
• 1. 7. 2017
1

Trh s doplňky pro chytrou domácnost se rozrůstá o jeden čerstvý přírůstek od společnosti Xiaomi, která oficiálně představila povedený projektor do vašeho obývajícího pokoje. Novinka dostala název Android Laser Projector a čínský výrobce uvnitř vůbec nešetřil na kvalitě hardwarových prvků, protože zařízení převyšuje již dostupné alternativy od zavedených značek.

Projektor lze umístit od zdi v rozmezí 5 až 20 cm, přičemž při maximální vzdálenosti vytvoříte obraz s neuvěřitelnou úhlopříčkou 150 palců (381 cm). Většina budoucích majitelů nejspíš zvolí zlatou střední cestu, neboť projektor zvládá „jen“ Full HD rozlišení. Hlavní jednotku dodal Texas Instruments, u které laser ALPD 3.0 slibuje jas až 5 000 lumenů, 3000:1 kontrast a o 85 % lepší pokrytí barev než u technologie DLP.

Jeho životnost byla stanovena na 25 000 hodin, kdy počítají s výdrží 34 let při každodenním používáním 2 hodiny. Součástí konstrukce jsou tři HDMI porty, čtyři vestavěné reproduktory z toho dva plnící funkcí basů, WiFi modul nebo zdířka pro ethernet kabel. Výkon zajišťují čtyři jádra Cortex-A53 a uvnitř běží Android na bázi MIUI TV. Nakonec prodejní cena je v přepočtu 33 893 korun bez daně.

Zdroj: mi.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Karel Čapka

VIP 2. 7. 2017, 14:22

Za tu cenu se pořídí i lepší kusy, ne? :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat