Asus ZenFone 4 – až šest přírůstku v očekávání

Asus ZenFone 4 – až šest přírůstku v očekávání
2017-06-30T07:35:05+02:00
• 30. 6. 2017
2

V pořadí 4. generace modelové řady ZenFone byla objevena na fóru Zentalk a společnost Asus celkem tedy přinese 6 nových zařízení, která stihla už získat potřebnou podporu služeb a aplikací od Googlu. K oficiálnímu představení mělo původně dojít v měsíci květnu, ale interní záležitosti zapříčinily odložení na příští měsíc. Výrobce zatím nespustil žádnou reklamní kampaň, tudíž k tomu může dojít velmi brzy.

Šestice telefonů ponese jméno ZenFone 4 Max, ZenFone 4 Pro, ZenFone 4 Selfie a tři odlišené verze hlavního modelu ZenFone 4. První ZenFone 4 Max (ZC554KL) skrytý pod označením ASUS_X00ID je přímý nástupce ZenFonu 3 Max, k němuž se váže velkokapacitní baterie nebo specifikace charakteristické pro střední třídu. O modelu ZenFone 4 Pro (ASUS_Z01GD) toho moc zatím nevíme, protože přívlastek Pro se u 3. generace neobjevil.

ZenFone 4 Selfie (ASUS_Z01MD) prošel benchmarkem GFXBench, kde mu byl zjištěn osmijádrový Snapdragon 625, 16megapixelový fotoaparát či přední 12megapixelová kamerka. Tři varianty ZenFonu 4 se budou asi od sebe lišit velikostí úložiště a operační paměti RAM. Závěrem zbývá zmínit model Zenfone 4V, který bude exkluzivně k dispozici u operátora Verizon ve Spojených státech.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Igor Ďurček

30. 6. 2017, 11:41

Odkedy je Asus čínsky výrobca keď je z Taiwanu rovnako ako Acer… ☺

Jiří Daniel Trávníček

30. 6. 2017, 15:49

Taiwan je Čínská republika.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat