Vertu Signature Cobra Limited Edition doručují helikoptérou

Vertu Signature Cobra Limited Edition doručují helikoptérou
2017-05-26T07:15:42+02:00
• 26. 5. 2017

Značka Vertu v rukách nového majitele z Turecka hledá způsoby, jak zvrátit každoroční ztráty. Díky jejich nastolenému plánu si tentokrát můžete pořídit doslova opravdový unikát. Když zcela pomineme nevýraznou hardwarovou výbavu, tak mobilní novinka s názvem Signature Cobra Limited Edition je jen znovu oživený telefon z roku 2016, který má za úkol vytáhnout pár milionů z kapes zámožných uživatelů.

Po složení zálohy ve výši 145 dolarů (tj. cca 3 425 Kč) vás výrobce zařadí na seznam osmi šťastlivců, kterým následně bude ve Velké Británii ručně vyrobeno zařízení osazené 439 rubíny a 2 smaragdy ve tvaru kobry. Drahokamy dodává klenotnický dům Boucheron původem z Francie. Aby měl telefon otevřené brány do všech koutů světa, tak například v Číně může být prodán jen jediný kousek.

Zaplacením zálohy to ovšem nekončí, protože doplacení do plné ceny vychází na těžko uvěřitelných 360 tisíc dolarů (tj. cca 8,5 milionů Kč). Nakonec nechybí možnost přímého doručení leteckou dopravou – přesněji vrtulníkem, pokud ji zvolená oblast umožňuje. Základní specifikace jsou bohužel zahaleny ve směsici čínských znaků, ale to v tomto případě není snad ani tolik důležité.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat