Nejlepší telefon na trhu v kombinaci cena/výkon sponzorovaný článek

Nejlepší telefon na trhu v kombinaci cena/výkon [sponzorovaný článek]
2017-05-24T17:35:42+02:00
• 24. 5. 2017
2

Čínská společnost Vernee vypustila po dvou měsících od představení na barcelonském veletrhu do prodeje model Thor E, který zaujme velikou 5020 mAh baterií, ale zároveň tenkým tělem 8,2 mm a displejem o úhlopříčce 5 palců. Další zajímavostí by měl být úsporný „e-ink“ displej, který zaručí až měsícční výdrž telefonu.

vernee thor E

Parametrově skvělý telefon střední třídy, ovšem společnost je nevyzpytatelná

Vernee též představilo na MWC v Barceloně model Thor E Plus, ale o tom doposud není známo, kdy a zda vůbec přijde do prodeje. Avšak model Thor E, nástupce loňského Thora, disponuje poměrně zajímavými specifikacemi. Se svými 149 gramy a 5″ úhlopříčkou padne dobře do každé ruky.

Disponuje systémem VOS postaveným na Androidu 7, který je poháněn dva a čtvrt roku starým procesorem od MediaTeku MT6753 s osmi jádry. Operační paměť má 3 GB a interní úložiště 16 GB eMMC 5.1. Fotoaparát na zadní straně má 13 MPx, zatímco přední má 5 MPx. Pravděpodobně největším lákadlem, na které společnost sází, je baterie o kapacitě 5020 mAh, která má zaručovat dostatečné množství energie na několik dní.

thor E

Zajímavostí u tohoto modelu je speciální boční tlačítko, které uživatele přepne do e-ink módu, který následně přestane zobrazovat barvy a ponechá jen monochromatické zobrazení displeje, což vypadá jako e-inkový displej. Dle testování samotné společnosti, což není nijak relevantní údaj, by telefon v tomto plně šetřícím módu měl vydržet s dvaceti procenty baterie další 24 hodin plného používání.

Telefon se začíná prodávat za 98 dolarů (100 po slevě – 2 dolary v podobě kupónu), což je v přepočtu na české korunu kolem 2300 Kč. Případný kupující však k této částce musí započíst ještě poplatky poště za celní řízení a DPH, dohromady necelé tři tisíce korun.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Milan Strnadel

25. 5. 2017, 19:47

Nejlepší telefon cena/výkon je motorola moto x style.

Karel Čapka

VIP 25. 5. 2017, 21:25

To je už starý telefon. Každopádně je odolnější.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat