Maze Alpha – tenké rámečky jsou v kurzu

Maze Alpha – tenké rámečky jsou v kurzu
2017-04-17T07:59:07+02:00
• 17. 4. 2017

O značce Maze Mobile jste s největší pravděpodobností dodnes ještě neslyšeli, neboť se jedná o poměrně mladého hráče na mobilním trhu. Firma s více než 850 zaměstnanci, která od roku založení 2012 sídlí v čínském Shenzhenu, těží hlavně ze spolupráce se Samsungem, Qualcommem, Japan Display nebo MediaTekem. Nyní představila nejvýraznější přírůstek pod názvem Alpha a bude mít hodně společného s konkurenčním Mi Mix od Xiaomi.

Jen měsíc po uvedení prvního zástupce Blade přichází tentokrát model Alpha, který disponuje 6palcovým displejem s Full HD rozlišením a ochranným sklem Gorilla Glass 4. Hardwarovou stránku zabere osmijádrový procesor nejspíš od Qualcommu, 4GB operační paměť RAM a 64GB úložiště nebo 6GB paměť RAM a 128GB úložiště. Oproti Mi Mix pod displejem naleznete dvě kapacitní tlačítka a jedno fyzické tlačítko se čtečkou otisků prstů.

Záda ponesou baterii o velikosti 4 000 mAh a také dva senzory fotoaparátu od Sony, přičemž jeden z nich bude mít rozlišení 13 megapixelů. Uživatelským prostředím má doprovázet systém Android v nejnovější verzi 7.0 Nougat. Výrobce měl v plánu jej vypustit během dubna. Ovšem zůstává otázkou, zda tento termín dokážou stihnout. Pro případné zájemce je na webových stránkách spuštěn registrační formulář pro získávání nejnovějších informací.

Zdroj: mazemobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat