Meizu připravuje nový M5 Note

Meizu připravuje nový M5 Note
2016-11-20T09:30:37+02:00
• 20. 11. 2016

Společnost Meizu zahájila testování předprodejního modelu, který by se v konečném prodeji mohl objevit pod názvem M5 Note. Čínský výrobce překvapivě spouští celý kolotoč velmi brzy, neboť neuběhl ani jeden měsíc od oficiálního představení základní varianty s označením M5. Připravovaný telefon stihl již projít několika benchmark testy, takže máme k dispozici alespoň první nepodložené specifikace.

m5-note-1 m5-note-2

Střední třída se zajímavými parametry

V jeho čele lze vyhlížet 5,2palcový displej s rozlišením 1 280 x 720 pixelů a 2.5D zakřivením. Vnitřní prostor vyplní osmijádrový procesor Helio P10 (MT6755M) od MediaTeku, 3GB operační paměť RAM a interní úložiště o velikosti 32 GB, které může být dále rozšiřitelné přes slot pro paměťové microSD karty. Přední panel ještě navíc doplní  pěti megapixelová kamerka na populární selfie fotografie.

m5-note-3

Zadní část má zatím odhalený pouze 13megapixelový fotoaparát, v jehož šlépějích může jít minimálně snímač otisků prstů a přisvětlovací LED dioda. Softwarovou výbavu zajistí systém Android v předinstalované verzi 6.0 Marshmallow. V brzké době by se mohl k únikům přidat čínský telekomunikační úřad TENAA, od kterého jsou vždy k mání nejdetailnější informace včetně snímků zařízení.

m5-note-4 m5-note-5 m5-note-6

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat