Xiaomi Mi Mix Nano bude ve znamení menšího displeje

Xiaomi Mi Mix Nano bude ve znamení menšího displeje
2016-11-20T09:43:01+02:00
• 20. 11. 2016

Fenomenální model Mi Mix od společnosti Xiaomi možná už brzy dostane po svém boku zmenšeného následovníka s přívlastkem Nano. Pokud vám u nynějšího provedení nebyla pochuti přehnaná úhlopříčka displeje, tak chystaná novinka vás určitě potěší kompaktnějšími rozměry. Čínská sociální síť Sina Weibo odhaluje první fotografie telefonu, které údajně patří modelu Mi Mix Nano a k tomu očekávané specifikace.

xiaomi-logo

Připravované zařízení získá menší 5,5palcový displej s Full HD rozlišením a ponese se ve stejném duchu jako u Mi Mix, což potvrzuje spekulace týkající se vyplnění až 90 % plochy vpředu. To samozřejmě povede ke zmenšení rozměrů celé konstrukce. Odhalená fotografie znázorňuje velikostní rozdíl mezi oběma generacemi. Hardwarová výbava bude v podstatě velmi podobná až na pár detailů.


mi-mix-nano-2 mi-mix-nano-1

Uvnitř bez změny poběží čtyřjádrový procesor Snapdragon 821 od Qualcommu, který doplní 64GB úložiště a operační paměť RAM o velikosti 4 GB. Spekulace nepřináší žádné zprávy kolem fotoaparátu, u něhož by stálo více zapracovat. Každopádně prodejní cena má začínat u hranice 3 000 jüanů (tj. cca 11 114 Kč). Cenový rozdíl 500 jüanů oproti Mi Mix dělá zatím jen menší úložiště. Později se může ještě například připojit velikost baterie.

Zdroj: techupdate3.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat