Panasonic odhalil Eluga Note

Panasonic odhalil Eluga Note
2016-07-11T08:20:11+02:00
• 11. 7. 2016

Značka Panasonic nemá v současné době nijak významné postavení na trhu s mobilními telefony, jak by se mohlo zdát, když vezmeme v potaz povědomí o jejich jménu a širokou nabídku spotřební elektroniky. Nicméně to evidentně nevzdávají, protože do rodiny zařízení zařazují další přírůstek. Japonská firma tentokrát odhalila model Eluga Note, který díky dnes již standardní výbavě získá místo pouze ve střední třídě.

Eluga Note

Přední část zabírá 5,5palcový IPS LCD displej s Full HD rozlišením, pod nímž běží osmijádrový procesor MT6753 od MediaTeku po boku 3GB operační paměti RAM. Interní úložiště v samotném základu pojme až 32 GB uživatelských dat, ovšem o rozšíření se postará slot pro paměťové microSD karty. Vpředu ještě stojí za zmínku 5megapixelová kamerka na pořizování populárních selfie snímků.

Co se týče zad, tak zde zaujala místo baterie s kapacitou 3 000 mAh, 16megapixelový senzor fotoaparátu a trojice LED diod na přisvětlení snímků za zhoršených podmínek. Seznam specifikací uzavírá podpora VoLTE, infračervený port nebo funkce dual-SIM. Softwarovou stránku zaštiťuje Android v předinstalované verzi 6.0 Marshmallow. Prodejní cena byla zatím v Indii stanovena na 13 290 rupií (tj. cca 4 841 Kč).

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat