Gionee a jejich M6 dostala zelenou od TENAA

Gionee a jejich M6 dostala zelenou od TENAA
2016-07-11T10:00:35+02:00
• 11. 7. 2016

Společnost Gionee plánuje koncem tohoto měsíce představit minimálně jednu mobilní novinku. První z nich bude model s označením M6, který získal potřebnou certifikaci od TENAA a tím pádem jsou známy nejdůležitější specifikace. Druhý by mohl být telefon s názvem M6 Plus, ale veškeré informace kolem nějak jsou zatím velkou neznámou. Čínský výrobce u prvního jmenovaného nasadil vesměs průměrnou výbavu na dnešní poměry.

Gionee M6

Gionee M6 (GN8003) má disponovat 5,5palcovým AMOLED displejem s Full HD rozlišením. Hardwarovou stránku nejspíš zastoupí osmijádrový procesor Snapdragon 652 od Qualcommu společně s 4GB operační pamětí RAM a 32GB interním úložištěm na uživatelská data. V tomto segmentu bude velkým mínusem absence slotu pro paměťové microSD karty. Z celkových rozměrů se hodí zmínit tloušťka 8,4 mm či hmotnost 185 gramů.

Fotoaparátu s 13megapixelovým rozlišením bude dělat společnost dvojice LED diod na přisvětlení snímků a pod nimi snímač otisků prstů. Uživatelským prostředím doprovodí systém Android ve verzi 6.0 Marshmallow. Výbavu podtrhuje 5 000mAh baterie, přední 8megapixelová kamerka nebo funkce dual-SIM. Výrobce chce všechno odhalit 26. července, kdy by měla proběhnout oficiální tisková konference pro média.

Zdroj: timesnews.co.uk

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat