Asus Z01B v GFXBench – levnější varianta ZenFone 3?

Asus Z01B v GFXBench – levnější varianta ZenFone 3?
2016-07-11T07:10:44+02:00
• 11. 7. 2016

Grafickým benchmarkem GFXBench prošel neznámý telefon od společnosti Asus a samozřejmě po sobě v databázi zanechal stopy v podobě pravděpodobných specifikací. Zařízení nesoucí kódové označení Z01B může být levnější alternativou z řady ZenFone 3, která získá velmi střídmou výbavu a v portfoliu čínského výrobce se postaví až za čerstvé novinky ZenFone 3, ZenFone 3 Deluxe, ZenFone 3 Ultra.

Asus

Odhalený Asus Z01B je údajně vybaven 5,5palcovým displejem s rozlišením 1 920 x 1 080 pixelů. Výkon mu bude dodávat osmijádrový procesor Snapdragon 435 od Qualcommu, grafický čip Adreno 505 a 2GB operační paměť RAM. Základní úložiště pojme 32 GB dat, ale přítomnost slotu na paměťové microSD karty potvrdí asi až následující týdny. Přední části ještě nesmí chybět 8megapixelová kamerka.

Ze zveřejněného seznamu lze vyzdvihnout 12megapixelový fotoaparát nebo systém Android v předinstalované verzi 6.0.1 Marshmallow. I když už tento týden bude zahájen prodej výše zmíněných modelů, tak momentálně není vůbec jasné, zda půjde o jediné novinky. Více informací tedy očekávejte v následujících dnech. Jestliže model Z01B je otázkou budoucnosti, tak se nám nabízí zářijový veletrh IFA v Berlíně.

Asus Z01B

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat