TENAA ukázala chystaný Huawei Maimang 5

TENAA ukázala chystaný Huawei Maimang 5
2016-07-12T05:45:45+02:00
• 11. 7. 2016

Čínský úřad TENAA vydávající certifikace telekomunikačním zařízením informuje o připravovaném zařízení ze stáje společnosti Huawei, o kterém se hovořilo již v minulosti. Neznámý telefon skrytý jen pod označením Maimang 5 má dorazit hned v několika hardwarových specifikacích. Čínský výrobce k němu dokonce chystá tiskovou konferenci a pozvánka se sloganem ‚‚Nebojí se být mladý‘‘ může naznačovat zaměření na mladé uživatele.

Maimang 5 Maimang 5 (3)

Novinka nabídne 5,5palcový Full HD displej, pod kterým je ukrytý osmijádrový procesor Snapdragon 652 od Qualcommu taktovaný na frekvenci 2 GHz. Dále hardwarová sestava pokračuje ve variantách 16GB úložiště + 3GB paměť RAM, 32GB úložiště + 3GB paměť RAM nebo 64GB úložiště + 4GB paměť RAM. Všechny verze nepohrdnou podporou paměťových microSD karet až do výše 128 GB. Při životě ho udrží baterie o velikosti 3 270 mAh.

Zatímco přední panel doplní 8megapixelová kamerka, tak zadní část potěší 16megapixelovým senzorem fotoaparátu od Sony. Mezi ostatní prvky výbavy lze zařadit systém Android ve verzi 6.0 Marshmallow nebo podporu sítí 4. generace. Nakonec barevné varianty mají být celkem tři (stříbrná, zlatá, růžové zlato) a cena se má pohybovat okolo 2 tisíc jüanů (tj. cca 7 311 Kč). Bližší informace budou zřejmě známy v tomto měsíci.

Maimang 5

Zdroj: xiaomitoday.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat