@evleaks odhaluje Galaxy Note 7 aktualizováno

@evleaks odhaluje Galaxy Note 7 [aktualizováno]
2016-07-02T05:45:11+02:00
• 2. 7. 2016
3

Aktualizováno 2. 7.

Evan Blass (@evleaks) opět poskytuje další informace kolem nadcházejícího modelu Galaxy Note 7. Tentokrát si lze všimnout na uniklém renderu, že sedmá generace bude disponovat zaoblenými zády společně se zakřiveným displejem. Jako byste spojili Galaxy S7 a Galaxy S7 Edge. Samozřejmě se nezapomnělo na stylus, přičemž si lze všimnout na přední straně jednoho senzoru navíc – čtečka duhovky.

CmUHtT5XgAA9qRu

Původní článek 25. 6.

Po letních prázdninách se pravděpodobně dočkáme představení phabletu Samsung Galaxy Note 7 na veletrhu IFA v Berlíně. Zatím se objevovaly jen kusé a nepotvrzené informace. Tak tomu bude až do oficiálního uvedení, ale na druhou stranu zde máme čerstvé zprávy od @evleaks. Ten proslul zejména přesnými úniky, za což ho nemají výrobci rádi.

Galaxy Note 7

První informací, se kterou se podělil s veřejností, byl název a logo nového phabletu od Samsungu – můžete vidět na obrázku výše. Dále sdělil, že Galaxy Note 7 bude obsahovat „iris“ skener, který patří mezi biometrické technologie používané pro zvyšování zabezpečení. Konkrétně je stavěn pro skenování duhovky.

Dále máme dle @evleaks očekávat 5,7palcový displej s rozlišením 1440 x 2560 pixelů. Samozřejmě se bude jednat o Super AMOLED technologii. Úložiště poskytne velikost 64 GB a navíc nebude chybět slot na microSD kartu. Zatím nevíme, jestli budou dostupné další varianty.

Co se týče hlavního foťáku, nabídne 12 MPx, přičemž bude použita technologie Dual Pixel z Galaxy S7. Přední strana ponese 5MPx kamerku. Aby toho nebylo málo, novinka bude disponovat certifikací IP68. Mimo jiné se spekuluje o 6GB paměti RAM a baterii o kapacitě přesahující 4000 mAh.

Screenshot

Uvidíme, co ještě si na nás Samsung nachystal. Zatím to vypadá na větší bestii doplněnou o mnoho technologií. Samozřejmě můžeme jen doufat, že se tentokrát výrobce postará i o dostupnost na našem trhu, ale naše zdroje hovoří, že se můžeme těšit.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

René Zavadil

25. 6. 2016, 22:43

Uz se tesim … po roce navrat k Note rade ;)

Petr Kropáč

25. 6. 2016, 18:21

A můj S7 edge už nebude nejlepší telefon. Ale co už :-)

Nemá být náhodou představen již 2.8.??
A u nás by se prodávat nakonec měl…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat