Chytrá domácnost od Xiaomi za hubičku sponzorovaný článek

Chytrá domácnost od Xiaomi za hubičku [sponzorovaný článek]
2016-07-04T07:19:16+02:00
• 4. 7. 2016

Chytré telefony, tablety, hodinky, brýle a mnoho a mnoho dalšího vidíme denně okolo nás. Ovšem stále zde zbývá část odvětví, která je prozatím většině uzavřena a zdá se některým málo slibná. To všem nemusí být pravda, proto se dnes podíváme na tři příslušenství, která se vám budou hodit, pokud chcete mít chytrou domácnost, jejíž budoucnost se teprve bude určovat samotnými uživateli.

Mi Magic kontrolér

20160601111335_42649

Správná chytrá domácnost, ať už máme chytré žárovky, osvětlení, termostat nebo reproduktor, by měl mít jakýsi kontrolér. Je lepší jej mít, než spravovat každé zařízení zvlášť. O to lepší situace je, když výrobce, v tomto případě Xiaomi, se věnuje všem možným částem, které by uživatel mohl potřebovat. V tomto kroku tedy máme kontrolér v ruce, díky němuž můžeme ovládat chytrá zařízení bez sebemenšího problému.

Xiaomi Mi Magic Kontrolér koupíte nyní ve slevě za 17,99 $, což je přibližně 438 Kč.

Smart LED Yeelight RGBW E27

xiomi-light

Výše byla zmíněna chytré žárovka. V dnešní době jsme zvyklí si pořídit pár úsporných LED žárovek, které nějakou dobu vydrží a poslouží svému účelu. Proč si však nedopřát více a mít možnost měnit barvu oné žárovky? V tomto ohledu je Xiaomi velmi daleko a žárovka není to jediné, co nabízí. Ovšem levnější chytrou žárovku, s určitou garancí kvality, na trhu seženete jen marně.

Xiaomi Smart LED Yeelight RGBW E27 koupíte nyní ve slevě za 19,59 $, což je přibližně 477 Kč.

Mi Bluetooth reproduktor

xiaomi-speaker

Jako poslední, třetí zařízení, zde máme malý oválný reproduktor, jejž lze velmi jednoduše vzít s sebou na cesty, stejně tak jako umístit témě kdekoliv v bytě. Přitom hlasitost je dostatečná, aby uspokojila i ty náročnější posluchače. Přenosný reproduktor se tak hodí ke všemožným příležitostem, jež vás mohou potkat.

Xiaomi Mi Bluetooth Speaker koupíte nyní ve slevě za 13,69 $, což je přibližně 333 Kč.

Kde příslušenství koupím

Samotné odkazy vás mohou zavést do internetového obchodu Gear Best, kde je momentálně v nabídce znatelně více zřízení, která by se i pro chytrou domácnost mohla hodit. Slevová akce se nevztahuje jen na produkty značky Xiaomi, ale tyto jsou odzkoušeny uživateli a můžete na ně najít recenze.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat