Vernee se snaží rozšířit své zařízení, cenovka klesá na 49 $

Vernee se snaží rozšířit své zařízení, cenovka klesá na 49 $
2016-05-26T13:10:42+02:00
• 26. 5. 2016
1

O Vernee jsem vám již párkrát psal a osobně si myslím, že tato společnost má určitý potenciál, který se může, nebo nemusí v budoucnu projevit. Zatím jim věřím a doufám, že se tato firma pokusí dostat mezi přední výrobce a zachová si své standardy. Dnes bych vás však chtěl upozornit na poměrně slušnou nabídku výrobce. Ten totiž model Thor nyní dává za 50 $, avšak to samozřejmě má svůj háček.

20160524-1

Musíte totiž zapojit svou „kreativní“ stránku. Ano, výrobce chce reklamu pro sebe, proto se rozhodl pro zajímavý krok, který nemusí vyjít. Musíte totiž vytvořit jakousi recenzi na onen telefon, a pokud to stihnete a budete mezi dvěma tisíci uživateli, získáte nárok na vrácení peněz. Stačí jen postupovat dle návodu na oficiálních stránkách výrobce.

Proč vás o této nabídce informuji? Nejen, že uživatelé takovéto nabídky hledají a píší si o ně, ale osobně si myslím, že by bylo dobré ukázat, že nejen velké a proslavené firmy dokáží nabídnout zákazníkovi něco, co by mohl chtít. Samozřejmě se nejedná o top model nejvyšší třídy gigantického výrobce, ale řekl bych, že cena 1200 Kč za telefon, který poslouží klidně pár let a přitom nabízí specifikace mnohem dražších zařízení, je více než adekvátní a nákupem neprohloupíte.

Pokud tak máte v plánu nakoupit zařízení, doporučil bych se poohlédnout v čínských obchodech, kde se mnohdy vyplatí nejedno zařízení. Ostatně, já, mnoho našich čtenářů a dokonce mých přátel či známých by mohlo vyprávět.

vernee

Nabídka výrobce platí do konce května a počet kusů je limitován, přeji vám tak hodně štěstí.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Lukáš Biel

27. 5. 2016, 5:51

Za takový peníze takový specifikace? To je pecka.

A dokonce i vědí (na rozdíl od samsungu a dalších) kam umístit čtečku otisků prstů

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat