5 aplikací ze storu – arkádové hry

5 aplikací ze storu – arkádové hry
2016-05-26T11:30:01+02:00
• 26. 5. 2016

Před nějakým časem na našem webu vycházel seriál 5 aplikací ze storu, ale časem zanikl. Nyní jsme se rozhodli tento seriál znovu vydávat, a to každý čtvrtek. Vcelku razantní změnou je fakt, že jednotlivé díly nebudou zaměřené každý na jinou platformu, ale na jedno téma napříč platformami. Pokaždé se v dílu objeví minimálně jedna aplikace na Android a na iOS. My už jen můžeme doufat, že se vám nové díly tohoto seriálu budou líbit. Nyní se pustíme do prvního dílu na téma arkádových her.

too-many-apps.jpgw680

Vector 2

První hrou, kterou jsem si pro tento díl vybral, je Vector 2. Tato hra je tematizována do budoucnosti a vaším úkolem je utíkat dopředu a vyhýbat se překážkám, jejichž četnost postupně přibývá, a rychlost vašeho pohybu stoupá. Aby jste se dostávali lépe dopředu, tak si za nasbíranou měnu můžete zakupovat různá vylepšení, která vám v pozdějším hraní dopomohou k lepším výkonům. Hra je propracovaná do detailů a zabijete s ní mnoho času například v dopravních prostředcích.

Vector_2_Screen_1_June_2015

logo-app Vector 2 NEKKI Zdarma ANDROID logo-app Vector for iPhone Developer Zdarma iOS

Stack

Další hrou je Stack, tato hra je velice jednoduchá a právě díky tomu si u mě získala přízeň. Vaším úkolem je stavět kostičky na sebe a postavit co nejvyšší věž. Aby to nebylo tak jednoduché, nové kostičky vždy přilétají z jiného směru a postupně se zrychlují. Vždy, když se jen  kousek netrefíte, tak se kus který přesahuje, usekne a věž se tím pádem zužuje. Pokud se však naopak trefíte přesně, tak se bloky o něco málo zmenšují.

stack_iphone

logo-app Stack Ketchapp Zdarma ANDROID logo-app Stack Developer Zdarma iOS

Mad Dex 2

Mad Dex 2 je další arkádová hra, tématem hry je, že vám byla ukradena vaše životní láska zlým monstrem, ale vy jste statečný malý hrdina a pomocí svých parkur schopností se ji pokusíte zachránit. Vaším úkolem je se tím pádem dostat za svou přítelkyní pomocí skákání, ale vše vám znepříjemňují překážky, které jsou čím dál častější, rychlejší a komplikovanější.  Hra je z mého pohledu velice dobře propracovaná a hodně chytlavá.

maxresdefault (2)

logo-app Mad Dex 2 game guild Zdarma ANDROID logo-app Mad Dex Developer Zdarma iOS

Dulp

Předposlední hrou je Dulp, tato hra je o hodně o postřehu a alespoň já u ní moc dlouho nevydržím, jelikož mobil po chvilce odložím. Vaším úkolem je dostat kuličku do cíle, přes různě barvené a pohybující se zábrany, ale přes tuto zábranu můžete přejít jen v případě že vaše kulička má stejnou barvu. Každá úroveň je složitější a trvá o něco déle, někdy, než se přes ní dostanete, trvá velice dlouho.

maxresdefault

logo-app Dulp Nexx Studio Zdarma ANDROID logo-app Dulp Developer Zdarma iOS

Angry Bird Action

Na konec se podíváme na hru Angry Bird Action, asi každý někdy hrál klasickou hru Angry Bird, ve které odpalujete ptáky prakem na prasátka, nebo nějakou její odnož. Tato hra samozřejmě zůstává u stejné tematiky, ale nyní nenatahujete prak a nezabíjíte prasátka, ale určujete rychlost běhu ptáka, který místo prasátek sbírá vajíčka a využívá odrazů ode zdí a překážek nastavených na trati. Samozřejmě máte pouze omezený počet natáhnutí v jednom levelu.

maxresdefault (1)

logo-app Angry Birds Action! Rovio Entertainment Ltd. Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat