Xiaomi představilo první hodinky – Mi Bunny Kids Smart Watch

Xiaomi představilo první hodinky – Mi Bunny Kids Smart Watch
2016-04-30T07:56:23+02:00
• 30. 4. 2016

Společnost Xiaomi chystá na 10. května představení nových produktů. Mezi novinkami bude smartphone Xiaomi Max, chytrý náramek Mi Band 2 a podle informací z vedení společnosti se dočkáme i prvních chytrých hodinek. Netušíme, proč Xiaomi nepočkalo na výše uvedené datum a rovnou představilo jeden produkt s předstihem – Mi Bunny Kids Smart Watch.

Mi Bunny Kids Smart Watch

Ačkoliv Mi Bunny Kids Smart Watch mají v názvu slovíčko „smart“ (chytré), tak se spíše jedná o sledovací zařízení pro děti. Nabízí zejména geolokační služby pro rodiče, aby věděli, kde se jejich dítě nachází nebo nacházelo. K tomuto účelu slouží i aplikace pro smartphony, na kterou můžete navázat až 12 hodinek.

14

Kromě sledovacích služeb obsahují hodinky i možnost volání, respektive přijmutí hovoru a vytočení předvoleného čísla. Taktéž je obsažena funkce SOS, která odešle polohu, dodatečná data a také krátkou zvukovou nahrávku. Vše je 3x šifrované, což by mělo zajistit ochranu dat a případně informace o poloze.

Samotný displej umí zobrazovat něco jako emoji. K dispozici je WiFi, GPS a GLONASS. Všemu dodává energii baterie o kapacitě 300 mAh, která dokáže zařízení pohánět 6 dnů na jedno nabití.

30

Xioami Mi Bunny Kids Smart Watch je dodáváno s předplaceným kreditem 10 juanů (36,50 Kč). Minuta volání přijde na 0,1 juanů, což je zároveň cena i za 0,1 MB dat. Z tohoto je jasné, že jsou hodinky určeny jen pro čínský trh. Zatím netušíme, jestli se někdy dočkají i jiné země. Jejich cena je 299 juanů (1 100 Kč).

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat