Samsung Galaxy View – obr opět klesá

Samsung Galaxy View – obr opět klesá
2016-02-15T07:45:46+02:00
• 15. 2. 2016
5

Samsung Galaxy View byl uveden na trh již nějaký ten týden zpět, naneštěstí byla naplněna očekávání většiny internetu. Obrovský 18,4palcový tablet jen velmi těžko nahrazuje různá zařízení v domácnosti. Představte si to, na televizi je to příliš malé, na tablet velké, s notebookem a bezdrátovou klávesnicí by Galaxy View již používat šel, ale Android není přizpůsoben takové práci. Stejně jako autor původního článku na webu Android Authority se domnívám, že by se takto velký tablet mohl hodit například do kuchyně nebo jako část zrcadla například v koupelně.

Samsung-Galaxy-View-Hands-On-AA-19-of-36

Tento tablet, dá-li se tomu tak ještě vůbec říkat, opět padá s cenou dolů. V listopadu minulého roku byl prodáván s cenou 599,99 $, což je v přepočtu přibližně 14 146 Kč. Po pár neúspěšných týdnech se výrobce rozhodl nasadit cenu o 100 $ (~ 2 403 Kč) nižší a nyní cena klesla až na 449,99 $ (~ 10 812 Kč).

Už vám zní cena lépe? No, upřímně si myslím, že kdyby výrobce šel dolů s cenou ještě o 100 $, už bych o koupi začal uvažovat a pravděpodobně bych měl při vaření místo části skříně tablet a koukal na filmy, recepty či návody nebo si jen po ránu přečetl nová oznámení popřípadě zprávy během čekání na kávu. Specifikace zní následovně: Exynos 7850, 2 GB RAM, 32GB úložiště, 2,1MPx přední kamera a baterie o kapacitě 5 700 mAh. Samozřejmě nesmíme zapomenout na 18,4palcový displej s Full HD rozlišením (1080 x 1920 pixelů).

Na druhou stranu však stále nevím, zda by za to zařízení stálo. Takto velké pádlo – doslova a do písmene, najde využití jen málokde a u málokoho. Pokud tak máte nějaké nápady, kde by se mohl tablet Galaxy View uchytit, budu velmi rád, pokud se o ně podělíte v komentářích.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Standa Krotil

16. 2. 2016, 8:25

hráči Vainglory by měli pré… na takové ploše by to bylo luxusní. Sám jsem hru nainstaloval na Remix OS na PC 15″ a bylo to super!!! Tedy až na ovládání (nedotykový notebook). Ma 18″ dotykovce by to bylo neskutečný

Určitě bych viděl uplatnění na veletrzích, výstavách, při různých prezentacích … Zajímavé by bylo tablet použít i jako 3D Hologram Projector.
A pak samozřejmě „domácí“ použití.

Miroslav Purkrábek

15. 2. 2016, 14:07

Myslím, že s nějakým vhodným stojanem by se dal třeba i využít ke konzumaci filmů v posteli, autobuse či jiných situacích. Možná i na nějaké to hraní do busu, ale všechno to je dost okrajové.

Lukáš Vála

15. 2. 2016, 12:33

můj názor je ten že využití asi pro chytrou domácnost. stredobod všeho

Petr Hošek

15. 2. 2016, 9:04

Jo tak být za 8 tisíc tak nepřemýšlím ani minutu a objednavam.. Třeba bude, a jak říkáte využití bych našel právě v kuchyni…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat