TENAA certifikovala model P1 Mini od Lenova

TENAA certifikovala model P1 Mini od Lenova
2015-12-06T12:30:02+02:00
• 6. 12. 2015

Když české zastoupení Lenova v minulém měsíci informovalo o zahájení prodeje modelu Vibe P1, tak málokdo by asi čekal, že čínský výrobce ještě v závěsu plánuje jeho zmenšenou variantu. Známý telekomunikační úřad TENAA, vydávající potřebné certifikace k uvolnění zařízení do prodeje v Číně, zveřejnil čerstvé informace o modelu Lenovo P1 Mini. Ten tak může být odhalen každou chvíli, pokud budou chtít stihnout hlavní nákupní období o Vánocích.

Lenovo P1 Mini (1) Lenovo P1 Mini (4)

Připravovaná novinka nebude nijak výrazně převyšovat svoji předlohu. Nejcitelnější změna pochopitelně proběhne v části displeje, kde úhlopříčka z 5,5 palce má údajně klesnout k 5 palcům. Každopádně Full HD rozlišení má být zachováno, takže se můžeme minimálně dočkat jemnějšího obrazu. Vnitřní výbava zahrnuje osmijádrový procesor s taktovací frekvenci 1,5 GHz, 2GB paměť RAM a 16GB úložiště.

Zatímco zadní část opět nabídne 13megapixelový fotoaparát, tak ani u přední 5megapixelové kamerky evidentně nedojde k žádné změně. Uživatelským prostředí by měl doprovázet systém Android ve verzi 5.1.1 Lollipop. Výrobce chystá čtyři barevná provedení (bílé, černé, stříbrné, zlaté), ale zatím bez dalších podrobností. Zůstává jen otázkou několika málo týdnu, kdy telefon zamíří na prodejní pulty.

Lenovo P1 Mini (2) Lenovo P1 Mini (3)

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat