Panasonic Eluga Mark není obyčejný telefon pro firmy

Panasonic Eluga Mark není obyčejný telefon pro firmy
2015-12-06T11:55:15+02:00
• 6. 12. 2015

Společnost Panasonic se rozhodla přinést jeden mobilní přírůstek pro firemní zákazníky. Modelovou řadu Eluga rozšiřuje telefonem pod názvem Mark, který podporuje Android for Work. Ten s sebou nese hlavně větší bezpečnost, produktivitu a rozšířené funkce. Japonský výrobce prozatím spouští prodej pouze na území Indie. Ovšem nelze do budoucna vyloučit postupné rozšiřování dostupnosti vzhledem ke konkurenceschopné výbavě.

Eluga

Displej o velikosti 5,5 palce je založen na IPS technologii a dosahuje na rozlišení 1 280 x 720 pixelů. Vnitřní stránku má pod kontrolou osmijádrový procesor Snapdragon 615 od Qualcommu s taktovací frekvencí 1,7 GHz. Hardwarová výbava pokračuje 2GB operační pamětí RAM nebo 16GB interním úložištěm, jemuž bude krýt záda slot na paměťovou microSD kartu. Celkovou výdrž dostala na starost 2 500mAh baterie.

V zadní části nepřehlédnete 13megapixelový fotoaparát, přisvětlovací LED blesk, snímač otisků prstů a průduchy reproduktoru. Seznam specifikací uzavírá přední 5megapixelová kamerka s předinstalovaným Androidem 5.1 Lolliopop běžící pod nadstavbou FitHome UI. Z barevných variant bude k dispozici zlaté a šedé provedení. Prodejní cena byla stanovena na 11 990 rupií (tj. cca 4 470 Kč bez daně).

Zdroj: androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat