Lenovo Vibe P1 zakoupíte na českém trhu

Lenovo Vibe P1 zakoupíte na českém trhu
2015-11-28T08:50:45+02:00
• 28. 11. 2015

Čeští zákazníci mohou od začátku prosince oficiálně pořídit nový model Vibe P1 od společnosti Lenovo. Do zařízení se vměstnala maximální výbava, která je v dnešní době charakteristická pro střední třídu. Bohužel nastavená prodejní cena mu to bude mezi konkurencí ztěžovat. Každopádně čínský výrobce zvolil velmi povedený design, i když pro znalé uživatele může být rozporuplný a připomínat jim nejeden telefon hned od několika firem.

Lenovo_VIBE P1_Lifestyle

Přední část zabírá 5,5palcový displej s Full HD rozlišením, který pohání osmijádrový procesor Snapdragon 615 taktovaný na frekvenci 1,5 GHz a 2GB operační paměť RAM. Rozhodně potěší 32GB úložiště v základu. To jde rozšířit paměťovou microSD kartou až o dalších 128 GB. Uvnitř ukrytá baterie s kapacitou 5 000 mAh dokáže udržet zařízení v provozu maximálně 3 dny. V zadní části se nachází 13megapixelový fotoaparát a dvojice přisvětlovacích LED diod.

Výbavu podtrhuje přední 5megapixelová kamerka, snímač otisků prstů, technologie NFC, podpora sítí 4. generace nebo funkce Bluetooth. Softwarovou stránku zajišťuje systém Android v nejnovější verzi doplněný o balíček předinstalovaných aplikací z dílny Lenovo. Z barevných variant bude u nás k dispozici pouze šedé provedení a prodejní cena byla stanovena na 8 499 korun včetně daně.

Lenovo_VIBE P1_sedy_02 Lenovo_VIBE P1_sedy_01

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat