Samsung dává možnost uživatelům se zapojit do beta programu Androidu 6.0

Samsung dává možnost uživatelům se zapojit do beta programu Androidu 6.0
2015-12-28T09:10:17+02:00
• 28. 12. 2015

Samsung již nějaký ten pátek dává najevo, že pracuje na aktualizaci své nástavby TouchWiz pro Android 6.0 Marshmallow. Nyní Samsung oficiálně otevřel beta program pro širokou veřejnost, má to však pár háčků. Beta program se týká pouze majitelů modelů Galaxy S6 a S6 Edge, přičemž další podmínkou je lokace, v níž se musíte nacházet. Konkrétně se bavíme o Velké Británii.

samsung-marshmallow nexus2cee_Screenshot_2015-12-23-18-25-01_thumb

Jak jsem však avizoval, háčků je v tomto případě krapet více, než byste mohli čekat. Na jednu stranu je beta program otevřený a může se do něj zaregistrovat kdokoliv, tedy pokud splní výše uvedené požadavky. Následně je ale nutné si obstarat Galaxy Care aplikaci, jež lze stáhnout skrze Galaxy Apps. Poté už stačí jen registrace do programu Galaxy Beta a je to. Velmi brzy byste pak měli dostat OTA (over-the-air) aktualizaci. Níže přikládám pár snímků obrazovky.

nexus2cee_Screenshot_20151223-124844 nexus2cee_Screenshot_20151223-122641 nexus2cee_Screenshot_20151223-122623

Dalším háčkem je, že do programu není zahrnut model S6 Edge Plus ani Note 5. Ty dva si budou muset počkat, což už je samo o sobě podivné, a není jasné, proč tak Samsung činí. Dobrou zprávou však může být celkový krok výrobce. Dává veřejnosti přístup, tudíž lze očekávat brzký rozmach aktualizace i mezi ostatní uživatele, což je více než dobrá zpráva.

Zdroje: androidpolice.com, sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat