Alcatel neotálí a chystá OneTouch Idol 4

Alcatel neotálí a chystá OneTouch Idol 4
2015-12-28T10:55:47+02:00
• 28. 12. 2015

Přísloví o tom, že Vánoce jsou svátky klidu a pohody, neplatí zrovna pro společnost Alcatel, která momentálně pracuje na modelu OneTouch Idol 4. Potvrzuje to nejnovější únik přes grafický benchmark GFXBench, kde zanechalo stopy zařízení pod označením TCL 6070. Zároveň by se mělo jednat o telefon, který mezi prvními bude vycházet z nového schématu procesorů Snapdragon od Qualcommu.

GFXBench30

Zveřejněné informace zahrnují 5,5palcový displej s rozlišením 1 920 x 1 080 pixelů. Výkon mu dodá osmijádrový procesor Snapdragon 652 (původně Snapdragon 650) taktovaný na frekvenci 1,8 GHz, grafický čip Adreno 510 a 3GB operační paměť RAM. Uživatelé si budou moci ukládat svá data na úložiště o velikosti 16 GB. Až další úniky zřejmě ukážou, zda čínský výrobce nezapomněl slot pro paměťové microSD karty.

Velice slibně vypadají údaje kolem přítomných kamerek. Zadní senzor s 16 megapixely zvládne natáčení videí ve 4K kvalitě, kdežto kamerce v čele nebude dělat problém Full HD videa. Fotoaparát v některých částech testu dokonce kvalitativně převyšoval LG G Flex 2, HTC One M9 nebo Sony Xperii Z3+. Nakonec nám nezbývá nic jiného než vyčkat na upřesňující zprávy, které se mohou objevit ve velmi brzké době.

TCL 6070

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat