Vivo chystá navíc X6 Plus L a D

Vivo chystá navíc X6 Plus L a D
2015-11-24T07:50:14+02:00
• 24. 11. 2015

Před 14 dny jsme vám přinesli informace o modelu X6 od společnosti Vivo, která dostala potřebnou certifikaci od čínského regulačního úřadu TENAA. Podle posledních zpráv má dojít k oficiálnímu představení začátkem příštího týdne, ale ještě předtím unikají ze stejného zdroje další zmínky o tomto zařízení. Akorát s tím rozdílem, že zřejmě půjde o vylepšené varianty nesoucí přívlastek Plus.

Vivo X6

V databázi TENAA byla nalezena dvě zařízení pod názvem X6 Plus L a X6 Plus D, o kterých bohužel úředníci nesdílí takřka žádné specifikace či známé fotografie. V každém případě je jim připisována stejná výbava jako u hlavního modelu, i když X6 by měla nést 6palcový displej. To zveřejněná dvojice překvapivě disponuje jen 5,7palcovým displejem. Pro připomenutí můžeme zmínit očekávanou výbavu v podobě desetijádrového procesoru Helio X20 od MediaTeku.

Dále 4GB operační paměť RAM, 32GB úložiště, 21megapixelový fotoaparát, přední 12megapixelovou kamerku nebo 4 000mAh baterii. Softwarovou stránku obstará systém Android v předinstalované verzi 5.1 Lollipop. Ovšem není vyloučena ani přítomnost nejnovějšího Androidu 6.0 Marshmallow. Co nakonec bude pravda, zjistíme už 30. listopadu, kdy společnost má připravenou tiskovou konferenci k novinkám.

Vivo-X6-Plus-L Vivo-X6-Plus-D

Zdroj: timesnews.co.uk

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat