Vivo X6 – přichází doba deseti jader

Vivo X6 – přichází doba deseti jader
2015-11-10T06:53:59+02:00
• 10. 11. 2015

Na čínském trhu se postupně začínají množit telefony, které stojí těsně před oficiálním představením a ve svém nitru mají procesor s deseti jádry. Pro nenáročné uživatele to zajisté může být science fiction, ovšem konec letošního roku ukáže zřejmě nejvýkonnější zařízení současnosti. Společnost Meizu nebude ani zdaleka jediná. Tentokrát se o slovo hlásí další čínský výrobce, a to Vivo s nadupaným modelem X6.

Vivo X6 (2)

K modelu Vivo X6 bylo zveřejněno již dostatečně velké množství reklamních materiálů, tudíž o jeho existenci nemůže být žádný pochyb. První spekulované specifikace mu připisují 6palcový QHD displej s technologií Force Touch. U hardwarové sestavy lze očekávat výše zmiňovaný procesor Helio X20 od MediaTeku a 4GB operační paměť RAM. U ní výrobce vyhradil rovný 1 GB pro grafický čip, pokud by mělo dojít k náročným úkonům.

Vivo X6 (1) Vivo X6 (1)

Zadní část zabere 21megapixelový fotoaparát a 4 000mAh baterie. Uvnitř pravděpodobně poběží systém Android v předinstalované verzi 5.1 Lollipop. Jak vychází z jednoho uniklého snímku, tak barevných variant bude minimálně pět. Více informací včetně prodejní ceny nebo oficiální dostupnosti se dozvíme už v tomto týdnu, kdy společnost Vivo plánuje jeho odhalení.

Vivo X6 (4) Vivo X6 (3)

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat