UMi Iron Pro – vyšperkovaný elegán z kovu

UMi Iron Pro – vyšperkovaný elegán z kovu
2015-11-02T07:45:37+02:00
• 2. 11. 2015
2

Společnost UMi oficiálně představila vylepšenou variantu předchozího modelu Iron. Model pod názvem Iron Pro dostal několik bezpečnostních vychytávek, které začínají někteří výrobci z Číny postupně nasazovat do svých nejnovějších zařízení. Uvedený telefon bude nejvíce lákat na kvalitní materiál, vynikající hardwarovou výbavu a v neposlední řadě také na velmi dostupnou prodejní cenu.

UMI Iron Pro (4) UMI Iron Pro (2)

V jeho čele stojí 5,5palcový LTPS displej s Full HD rozlišením (403 PPI), přední 8megapixelová kamerka (OmniVision OV8858) na populární selfie snímky a přisvětlovací LED dioda. Hardwarová část zahrnuje osmijádrový procesor (1,3 GHz) MT6753 od MediaTeku, 3GB operační paměť RAM a 16GB úložiště. Navíc v případě potřeby ji rozšíříte paměťovou microSD kartou, pokud nevyužijete druhý slot na SIM kartu.

UMI Iron Pro (3) UMI Iron Pro (5)

Konstrukce měřící 7,9 mm v tloušťce byla vyrobena jednolitě z kvalitní slitiny hořčíku a hliníku. Hmotnost se zastavila na 148 gramech. Zadní část disponuje 3 100mAh baterií nebo 13megapixelovým fotoaparátem (Sony IMX 214) s duální přisvětlovací LED diodou. Seznam specifikací uzavírá podpora sítí 4. generace, funkce WiFi, USB typu C, čtečka otisků prstu, snímač oční duhovky.

UMI Iron Pro (1) UMI Iron Pro (6)

Uvnitř běží systém Android ve verzi 5.1 Lollipop, ale UMi Rootjoy dovoluje nahrání jakékoliv alternativní ROM. Na výběr je například CyanogenMod, MIUI 6 či Yun OS. Prodejna cena vychází v přepočtu na 4 428 Kč bez daně.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Zdravím, narazil jsem u tohoto telefonu na to, že prý nepodporuje české LTE. Co přesně by to pro mě v případě jeho objednání v našich krajinách znamenalo? Děkuji

Nevíte zda bude pro tento tel bude upgrade na android 6 ?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat