Samsung nahradí Galaxy A7 až v příštím roce

Samsung nahradí Galaxy A7 až v příštím roce
2015-11-16T14:18:13+02:00
• 16. 11. 2015

V polovině minulého týdne jsme vás informovali o tom, že společnost Samsung již započala práce nad druhou generací telefonů Galaxy A3 a Galaxy A5. Nejnovější zprávy tuto dvojici zařízení ještě doplňují o třetího zástupce v podobě Galaxy A7, rovněž v druhé generaci určené až pro nadcházející rok. Jihokorejský gigant v kódovém označení opět navazuje na předchůdce, čili připravovanou novinku lze vyhledávat pod SM-A710.

Galaxy A7 Galaxy A7 (2)

Model Galaxy A7 by měl získat 5,5palcový displej s Full HD rozlišením a založeným na Super AMOLED technologii. Vnitřní část vyplní osmijádrový procesor Snapdragon 615 o taktovací frekvenci 1,5 GHz, grafický čip Adreno 405 a 3GB operační paměť RAM. Uživatelé mají dostat k dispozici 16 GB úložiště, přičemž podstatnou část zaberou systémová data, takže slot na paměťové microSD karty by měl být samozřejmostí.

Co se týče záznamových senzorů, tak přední část zabere 5megapixelová kamerka na populární selfie snímky. Naopak záda ponesou 13megapixelový fotoaparát a přisvětlovací LED diodu. Seznam specifikací uzavírá systém Android v předinstalované verzi 5.1.1 Lollipop. Nakonec podle zveřejněných snímků lze očekávat velmi podobný design, jako je u nejnovější Galaxy S6, čili kovový rámeček, a v zadní části nepřehlédnete použité sklo.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat