Masivní slevy černého pátku v Everbuying.net sponzorovaný článek

Masivní slevy černého pátku v Everbuying.net [sponzorovaný článek]
2015-11-23T12:10:19+02:00
• 23. 11. 2015

Tzv. Black Friday se již stal každoročním svátkem, kdy si můžete nakoupit zboží za extrémní slevy. Everbuying se této akce také zúčastní a přináší slevy téměř pro celý sortiment ze své nabídky.

Výstřižek

Nabídka Everbuying je velice štědrá a u některých produktů jsou to slevy až o 55%. Například se jedná o mobilní telefon s operačním systémem Android BLUBOO XTOUCH za výbornou cenu 179 $. Jestliže si Xtouch koupíte v rozmezí od 26 do 29.11., pak za něj zaplatíte ještě o 20 $ méně. Dále je za skvělou cenu i telefon Leagoo Elite 1, který dostal cenovku stejných 179 $.

Výstřižek

V nabídce však nejsou pouze telefony, nalezneme zde i tablety. Jedná se o různá zařízení s operačním systémem Windows a Android. I zde je zlevnění až o 56 %, v tomto případě se konkrétně jedná například o tablet Teclast X98 s operačním systémem Windows 10. Cenovka se zastavila na 231 $. O 52 % byl zlevněn tablet Q88H s operačním systémem Android. Zde se však jedná o low end zařízení, kde je cena pouhých 35 $.

Výstřižek

V nabídce jsou k dostání i různé sportovní kamery, sluchátka, 3D brýle, paměťové karty, TV boxy, LED svítilny a mnoho dalších produktů.

Výstřižek

Pro každý nákup lze využít kupón pro slevu 20%, která se však odečte pouze z originální ceny. Stačí si jen vybrat ze stránek akce Everbuying.net Black Friday.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat