Tipy na top modely pod vánoční stromek

Tipy na top modely pod vánoční stromek
2015-11-23T16:31:14+02:00
• 23. 11. 2015
1

Sony Xperia Z5 Premium

Doporučuje: Antonín Horňáček

Absolutní vrchol v mobilních technologiích přineslo Sony začátkem září tohoto roku, kdy byl představen telefon Xperia Z5 Premium. Pokud chcete za své investované peníze získat maximum po všech stranách, tak bych rozhodně volil tento nejvyšší model v jejich nabídce. Displej s přijatelnou úhlopříčkou 5,5 palce a rekordním 4K rozlišením je doplněn o procesor Snapdragon 810 po boku s 3GB paměti RAM a 32GB úložištěm. Dále jsou podporovány paměťové microSD karty až do výše 200 GB.

IMG_2028-3264x2448x

Na své si také přijdou milovníci fotografování mobilních telefonem, neboť budou mít vždy po ruce 23MPx fotoaparát Exmor RS. Samozřejmostí je podpora českých LTE frekvencí, přislíbená aktualizace na Android 6.0 Marshmallow nebo zvýšená odolnost podložená standardem IP68. Podle mého názoru v žádném případě koupí neprohloupíte, jelikož model v současné době nemá příliš mnoho rovnocenných konkurentů na českém trhu.

Samsung Galaxy S6 Edge

Doporučuje: Lukáš Guhl

Mobilní telefon Samsung Galaxy S6 Edge musím doporučit pro všechny zákazníky, kteří chtějí mít kvalitně zpracované zařízení. S6 Edge má displej o velikosti 5,1 palce s rozlišením 2560 x 1440 pixelů. Jedná se revoluční zařízení, protože má zahnutý displej na obou stranách. Jako top model má v těle ukryto to nejlepší, co vám Samsung mohl doposud nabídnout.

galaxy_s6_edge_sidebottom_gold_platinum_art_photo

Jedná se o velmi výkonný procesor Exynos 7420 s osmi jádry, 3GB paměti RAM s využitím nové rychlejší technologie LPDDR4, k tomu navíc dostane jeden z nejlépe hodnocených fotoaparátů na trhu s rozlišením 16 MPx. S6 Edge ještě stále budí ve společnosti velký zájem, protože se jedná o kousek, kde je využito po obou stranách tvrzené sklo a na bocích je využit broušený kov. Jestliže se chcete odlišovat ve společnosti a mít ten nejvýkonnější hardware, pak nezbývá než vám jej doporučit.

iPhone 6s

Doporučuje: Miroslav Růžička

iPhone 6s je nejnovější kousek od společnosti Apple. Letošní model nabízí oproti předchozímu vylepšený fotoaparát s rozlišením 12 MPx, dále rychlejší a spolehlivější senzor otisků prstů TouchID a v neposlední řadě také výkonný čip Apple A9. Jinak se jedná o zařízení kvalitně zpracované z hliníku a skla, které díky velikosti displeje 4,7 palce skvěle padne do ruky. Pokud vám tato úhlopříčka nestačí, můžete sáhnout po modelu 6s Plus, který navíc nabízí optickou stabilizaci u fotoaparátu.

iphone-6s-colors (1)

Velmi zajímavou novinkou je také technologie 3D Touch, díky které displej reaguje na sílu stlačení. iPhone sice nemusí být nejlepší telefon na trhu, to co ale umí, umí velmi spolehlivě a optimalizace je skvělá. Navíc máte jistou podporu od výrobce na roky dopředu.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

twe tipy pro koho? pro prachace? ale ty si dotekomanii nectou :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat