Řada Axon od ZTE nabídne 13,7palcový tablet

Řada Axon od ZTE nabídne 13,7palcový tablet
2015-09-27T09:00:17+02:00
• 27. 9. 2015

Nová značka Axon pod společností ZTE nebude patřit jen chytrým telefonům, ale podle nejnovějšího úniku informací přes grafický benchmark GFXBench, přijde také zařízení v podobě tabletu. Model nesoucí kódové označení A2015 bude dostupný pouze v Číně, zatímco verze A2016 by měla mít daleko širší působení. Výpis z databáze je jako obvykle velmi bohatý na specifikace. Avšak ještě nemusí jít o konečnou podobu.

axon-1-820x420

Testovaný tablet disponoval 13,7palcovým displejem s rozlišením 1 920 x 1080 pixelů (160 PPI). Vnitřní část vyplňoval osmijádrový procesor Snapdragon 810 od Qualcommu taktovaný na frekvenci 1,9 GHz, grafický čip Adreno 430 a 3GB operační paměť RAM. Základní úložiště mělo v základu kapacitu 32 GB, ale samozřejmě nechybí slot pro paměťové microSD karty až do velikosti 128 GB.

Softwarovou výbavu zastupoval systém Android v předinstalované verzi 5.0.2 Lollipop. Zbývající seznam specifikací uzavíral 7megapixelový senzor fotoaparátu, přední 2megapixelová kamerka, podpora sítí 4. generace nebo technologie NFC. Zůstává jen otázkou času, kdy čínský výrobce dostane zelenou od čínského regulačního úřadu a poté další zprávy přinese známá databáze TENAA.

ZTE Axon

Zdroj: techgadgetsz.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat