Galaxy Tab S2 Nook – pokračování spolupráce s Barnes & Noble

Galaxy Tab S2 Nook – pokračování spolupráce s Barnes & Noble
2015-09-05T10:30:36+02:00
• 5. 9. 2015

Spolupráce uzavřená v červnu minulého roku mezi společností Samsung a Barnes & Noble, jakožto největším knihkupectvím ve Spojených státech, pokračuje i letos. Minulý rok se dočkal přestavby model Galaxy Tab 4. V tomto roce bude čtenářům nabízen model Galaxy Tab S2, který hardwarově neprošel žádnou změnou. K přívlastku Nook by se mělo vázat opět jen pár softwarových úprav včetně nadstandartního obsahu.

Galaxy Tab S2 Nook (1)

V čele zaujímá místo 8palcový Super AMOLED displej s QHD rozlišením a 2,1megapixelová kamerka určená na selfie snímky. Výkonností stránku má pod kontrolou 64bitový procesor Exynos 5433 s osmi jádry (4 jádra 1,9 GHz + 4 jádra 1,3 GHz), operační paměť RAM o velikosti 3 GB a 32GB úložiště. Samozřejmostí je podpora paměťových microSD karet až do výše 128 GB.

V zadní části se zabydlela 5 870mAh baterie a 8megapixelový fotoaparát. Případní zájemci si mohou připravit 399,99 dolarů (cca 9 704 Kč bez daně), ale registrovaní členové u Barnes & Noble mají možnost získat 10% slevu (tj. cca 8 733 Kč po slevě). Knihkupectví kromě zařízení dává zdarma na výběr ze 3 knih z celkových 20 titulů, 3 časopisy, 5 dolarů na uživatelský účet a nakonec všechny potřebné aplikace z řady Nook.

Galaxy Tab S2 Nook (3) Galaxy Tab S2 Nook (2) Galaxy Tab S2 Nook (1)

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat