Nový Galaxy Tab4 Nook je výtvorem Samsungu a Barnes & Noble

Nový Galaxy Tab4 Nook je výtvorem Samsungu a Barnes & Noble
2014-06-10T08:53:27+02:00
• 6. 6. 2014

Nově vzniklá spolupráce mezi společnostmi Samsung a Barnes & Noble přináší jejich první společné zařízení. Prvního jmenovaného asi není potřeba nikomu blíže představovat. Avšak Barnes & Noble je největší knihkupectví ve Spojených státech, které ve svém prodejním sortimentu nabízí také čtečky knih včetně elektronického obsahu. Model nesoucí název Galaxy Tab 4 Nook se nebude lišit od své původní předlohy a měl by konkurovat zařízením Kindle od Amazonu.

Samsung Galaxy Tab 4 Nook

Jen pro připomenutí, základní verze Galaxy Tab4 byla uvedena na trh v dubnu s výbavou zahrnující 7palcový WXGA displej, čtyřjádrový procesor taktovaný na 1,2GHz frekvenci, 1,5GB paměť RAM nebo slot na paměťovou microSD kartu. Softwarovou stránku si zajistí samo knihkupectví, kam nasadí vlastní uživatelské rozhraní pravděpodobně postavené na systému Android. O možném přístupu do obchodu Google Play můžeme pouze polemizovat, ale nelze jej vyloučit, protože některé předchozí modely toto umožňovaly.

Hlavní slovo v něm dostane bohatá digitální sbírka obsahující více než tři miliony knih, časopisů a novin. První zájemci mohou tablet Galaxy Tab4 Nook zakoupit od srpna tohoto roku v 700 obchodech po celém USA či před internetový obchod na oficiálních stránkách. Prozatím neznámá prodejní cena nemá údajně přesahovat 200 dolarovou hranici, což v přepočtu vychází na 4 043 Kč bez daně.

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat