Tři nové experimentální aplikace od Google Creative Lab – Landmarker, Tunnel Vision a Lip Swap

Tři nové experimentální aplikace od Google Creative Lab – Landmarker, Tunnel Vision a Lip Swap
2015-08-12T08:45:53+02:00
• 12. 8. 2015
1

O divizi Google Creative Lab není příliš slyšet, ale její práce můžeme najít i v těch nejpamátnějších reklamách a produktech Googlu. V podstatě se jedná o plášť celé společnosti, jenž jí má zajistit propagaci a to za pomoci inovativních nápadů. Nyní nám na stole, respektive v telefonu, leží tři nové aplikace, o jejichž použitelnosti by se dalo polemizovat.

Landmarker

ap_resize

První aplikací je Landmarker, kterou můžeme považovat za nejvíce užitečnou. Stačí aplikaci nahodit a ona sama si už obstará zbytek. Zaměří si vás dle polohy GPS a pomocí kompasu nasměruje k nejbližším zajímavým místům či památkám. Tyto body si pak můžeme označit a uložit v Mapách, abyste se k nim mohli vracet. Nicméně se jedná pouze o bílý text na černém pozadí.

logo-app Landmarker Google Creative Lab Zdarma ANDROID

Tunnel Vision

glb

Aplikace Tunnel Vision už ale postrádá větší smysl. Jejím účelem je jediné, a to deformovat obraz, který s ní můžete natočit. K tomu je potřeba akcelerometr, bez něhož se neobjedete. Musím však uznat, že poměrně náročné filtry nakonec vypadají velmi neobvykle, což asi má být i účelem.

logo-app Tunnel Vision Google Creative Lab Zdarma ANDROID

Lip Swap

glb2

Dostáváme se k poslední aplikaci, ta nese název Lip Swap. Ano, správně, jediným účelem aplikace je vyměňovat ústa mezi obrázky. Se svými rty tak můžete zažít ještě více zábavy, než doposud. Například můžete nahrát video, jak mluvíte a pak pouze část s pusou nasadit na snímek někoho, nebo i něčeho jiného. Samozřejmě to půjde i s jinými částmi obličeje či těla, jak je vidět na obrázcích výše.

logo-app Lip Swap Google Creative Lab Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Jiří Hora

12. 8. 2015, 20:03

Neuškodilo by připsat, že aplikace vyžadují Android 5.0 a vyšší, vyjma Landmakeru, ten vyžaduje Android 4.2 a vyšší. Třeba si tím čtenáři ušetří čas a zklamání po návštěvě obchodu Play jako já :(

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat