Pořiďte si Samsung Galaxy Note 5 z pravého zlata

Pořiďte si Samsung Galaxy Note 5 z pravého zlata
2015-08-29T11:55:49+02:00
• 29. 8. 2015

Chytrá zařízení dnes patří k věcem, kterými se lidi mnohdy chlubí. Většinou lidé o svých telefonech hovoří, anebo předvádí funkce, jež má jejich zařízení navíc. Čím se lidé chlubí, ale nejsou pouze funkce, často je to i vzhled, především u žen. Pokud chcete trumfnout kohokoliv ve společnosti, pak máte možnost, a to díky luxusnímu obchodu Karalux.

Karalux-24K-Gold-Samsung-Galaxy-Note-5-G-2-600x315

Karalux si pro své bohaté zákazníky připravil jedinečnou nabídku, jedná se o Samsung Galaxy Note 5, který má své tělo vyrobeno ze 24karátového zlata. Pokud si Note 5 pořídíte na zahraničním trhu, můžete si jej nechat u Karaluxu pozlatit dodatečně, celý proces vyjde na zhruba 8-9 tisíc korun. Pokud si budete chtít Note 5 koupit přímo u obchodníka, zaplatíte za něj zhruba 26 tisíc. Jedná se vskutku o skvostně vypadající zařízení, pokud tedy lpíte na tom, abyste vypadali ve společnosti nejlépe, lze nákup doporučit.

Karalux-24K-Gold-Samsung-Galaxy-Note-5-E

Karalux je společnost z Vietnamu, která má ve své nabídce hned několik produktů ze zlata, najde se mezi nimi i Apple Watch a iPhony.

Zdroj: androidcommunity.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat