Hra GTA: Chinatown Wars zlevněna o 80%

Hra GTA: Chinatown Wars zlevněna o 80%
2015-07-24T11:58:52+02:00
• 24. 7. 2015

Populární série GTA patří k tomu nejlepšímu na herním trhu. Ceny her od společnosti Rockstar jsou zhruba kolem 150 Kč. Rockstar se rozhodl, že jeden ze svých dílů zlevní.

ctw_huang

Sleva se týká pouze uživatelů, kteří mají zařízení s operačním systémem Android. Konkrétně došlo ke zlevnění z původních 123 Kč na 30 Kč, což už je cena, za kterou tato hra rozhodně stojí. Ve hře GTA: Chinatown Wars si budete moci dělat, co se vám jen zlíbí.

Jedná se o díl, kde se společnost rozhodla o pohled shora, tato kamera je v dnešní době moderních FPS docela zastaralá, ale na hratelnost to vliv příliš nemá. Vývojáři do hry zakomponovali různé vychytávky, které hratelnost dosti vylepšují. Mezi nejlepší vychytávky musím rozhodně zařadit například scény, kdy musíte natankovat benzín do zápalných láhví – otevře se vám obrazovka, kde musíte s pumpou přesně mířit a postupně tak láhev naplnit. K dalším takovým patří krádeže aut, kde zase musíte odšroubovat panel, abyste mohli spojit drátky a tím auto nastartovat.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result

 unnamed_result

logo-app GTA: Chinatown Wars Rockstar Games, Inc. 29,48 Kč ANDROID logo-app Grand Theft Auto: Chinatown Wars Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat