Deadlock: Online – multiplayerová střílečka

Deadlock: Online – multiplayerová střílečka
2015-07-28T09:40:13+02:00
• 28. 7. 2015

Chytrá zařízení dnes mnohým slouží i jako herní systémy, mnoho lidí si hry zahraje minimálně jednou za den, takže se jedná o docela důležitý trh. Multiplayerových stříleček podporujících hraní proti hráčům z různých operačních systémů není mnoho, ale mám pro vás tip na jednu z novinek, která tuto funkci umožňuje.

ap_resize

Za hrou Deadlock: Online stojí vývojářské studio Crescent Moon Games, které má ve své sbírce již nespočet her. V novince si zahrajete za vojáka a budete stát proti svým nepřátelům, jimiž jsou ostatní hráči online. Hra je založena pouze na multiplayeru, takže žádný příběh nečekejte, naopak ve hře naleznete 5 rozdílných map a 3 hráčské módy.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result

Během hry získáváte za zabíjení ostatních hráčů body, které slouží ke zvyšování vaší úrovně. Body jsou taktéž důležité, protože pomocí nich odemykáte nejrůznější zbraně, těch je celkem na výběr 30. Hra se s větším počtem hráčů stává adrenalinem, protože je prostředí velmi rychlé. Zahrát si můžete také offline proti vojákům řízeným vaším telefonem.

unnamed (3)_result unnamed_result

Deadlock: Online je dostupná pro operační systémy Android a iOS. Za hru nezaplatíte nic, ale uvnitř naleznete in-app platby.

logo-app Deadlock: Online Crescent Moon Games Zdarma ANDROID logo-app Deadlock: Online Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat